Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

BLACK PESTILENCE - új albummal készült a kanadai "sátánista punk-black metal" banda; itt az első klipes dal, a 'Spurn All Gods'!


2020-03-27

A kanadai crust / black metal / noise banda hatodik nagylemeze május elsején lát napvilágot, 'Hail the Flesh' címen.

A 34 perces 'Hail the Flesh' albumra 9 "fertőző és kaotikus Black Pestilence-himnusz" került fel. A banda az elmúlt másfél évet dalszerzéssel és stúdiózással töltötte, megalkotván karrierjük eddigi legkiforrottabb, legdurvább hangzású anyagát. Egyedi zenei formulájuk - ami a black metal, a punk-rock és a noise műfajokból tevődik össze - "minden korábbinál ütősebb módon szabadul a világra".

A banda alapítója / basszusgitáros-énekese, Valax elmondta: "A 'Hail the Flesh' zeneileg egy iszonyatosan gyors és ultra-kaotikus album. Dalszövegileg az evilági élet gyönyöreit, a földi örömök és élvezetek széségeit dicsőítjük. Lehet, hogy klisé, amit mondok, de szövegeink nagy része egyébként sátánizmusról szól - persze nem hívő szempontból; hanem annak tiszta testi, érzéki, humanista formájában. A dalok többi része társadalmi problémákat boncolgat...".

A tracklista:
01. Hail The Flesh (2:30)
02. Spurn All Gods (3:51)
03. Hellfire (3:29)
04. True To The Dark (2:38)
05. Cloven Division (3:46)
06. Godless (3:14)
07. Frauds To The Throne (4:28)
08. My Will To Power (3:29)
09. Ephemeral (6:41)

Az első single-dal, a 'Spurn All Gods' hivatalos videója lentebb elérhető.

Fennállása 12 éve során a Black Pestilence mindeddig öt nagylemezt adott ki, és négy videoklipet forgatott egyes dalaihoz.. Emellett számos alkalommal felléptek Kanada- és Európa-szerte; méghozzá olyan bandák előzenekaraként, mint a The Black Dahlia Murder, a Toxic Holocaust, az Absu, a Skeletonwitch és a Wednesday 13.

A Black Pestilence korábbi anyagait a Bandcamp-en lehet meghallgatni és megvásárolni; bővebb infók és hírek pedig a banda Facebook-oldalán találhatók.


BLACK PESTILENCE - új albummal készült a kanadai
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás