Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

"Tragikus balesetben" elhunyt Bruce Dickinson felesége, Paddy Bowden


2020-05-19

Az Iron Maiden énekesének felesége, Paddy Bowden (akivel 2018 óta külön élnek) váratlanul életét vesztette.

Dickinson hivatalos közleményében a következőket írja: "Szörnyű tragédia történt egy tragikus balesetből kifolyólag. Gyermekeink, Austin, Griffin és Kia, valamint jómagam is totálisan le vagyunk sújtva. A Paddy iránti tiszteletünk okán nem nyilatkozunk többet a tragédia kapcsán, mivel családunk meglehetősen nehéz és fájdalmas időket él most át".

A U.S. Sun riportja szerint Bowden-t otthonában találták holtan, London Chiswick kerületében. A Londoni Sürgősségi Kórház 2020. május 18-án, reggel 09:42-kor kapott hívást egy eszméletlen személlyel kapcsolatban. A mentősök két percen belül kiérkeztek a helyszínre, de ott sajnos már csak a nő halálának beálltát tudták megállapítani.

Dickinson és Bowden 1990-ben házasodtak össze, és a hírek szerint 2018-ban költöztek külön. Dickinson azóta Franciaországban él barátnőjével, Leana Dolci fitnesz-instruktorral.

Dickinson és Bowden két fia, Austin (29) és Griffin (27) egyaránt zenészek: Griffin a birminghami metalcore banda, a Shvpes frontembere; míg Austin jelenleg az As Lions énekese. Bowden harmadik gyermeke, Kia jelenleg 28 éves.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás