Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Admission' címmel jelentette be új albumát a TORCHE zenekar - hallgasd meg az új dalt!


2019-07-19

A Torche új, ötödik nagylemeze, az 'Admission' július 12-én jelenik meg, a Relapse Records jóvoltából.

Ezen az albumon minden rajta van, ami minket jellemez. A banda magja jelenleg sokkal boldogabb, sokkal erősebb, és még több inspirációval van ellátva, mint valaha. Mindannyian rettentően izgatottak vagyunk, hogy részesei lehetünk ennek az új projektnek. Ez egyszerűen felemelő, frissítő érzés!” - nyilatkozta a gitáros / producer Jon Nuñez, utalva a Torche megújult felállásának hatékonyságára.

Nuñez basszusgitárról váltott gitárra; az új basszer pedig Eric Hernandez (Wrong) lett. Mellettük továbbra is Steve Brooks énekes-gitáros és Rick Smith dobos alkotja a bandát.

Az 'Admission' album előrendelhető a Relapse Records honlapján. A 11 számos lemez megjelenik CD-n, LP-n, kazettán és digitális formában is. A borítót Richard Vergez, egy híres kubai-amerikai vizuális artista készítette, leképezvén "az emberi és technológiai elemek egyesülését a modern társadalomban".

A tracklista:
01. From Here
02. Submission
03. Slide
04. What Was
05. Times Missing
06. Admission
07. Reminder
08. Extremes Of Consciousness
09. On The Wire
10. Infierno
11. Changes Come

Az első single-dal, a 'Slide' lentebb meghallgatható. “A ’Slide’ az egyik első nóta, amit Eric és én letettünk az asztalra, gondosan kitalálva, precízen megkomponálva” - mondta Smith. “Eric egy rendkívüli dalszerző tehetség. Inspirációként az első három Gary Numan albumot használta fel, végül pedig egy olyan dallamos hangzású, ütős anyaggal tért vissza, ami erős Torche-feelinggel van ellátva”.

Újabban megjelent a 'Times Missing' dal is, amit Brooks így kommentált: "A 'Times Missing' egy vérbeli Jekyll & Hyde-nóta, ami azokról az éjszakákról szól, amikre te nem emlékszel, de mindenki más igen...".

Itt a 'Submission' című szám hallgatható meg:

Az album munkálatait összefoglaló videó itt tekinthető meg:

A Torche május végétől egészen novemberig turnézik Észak-Amerikában. Fellépnek számos nyári fesztiválon és klubban is.


'Admission' címmel jelentette be új albumát a TORCHE zenekar - hallgasd meg az új dalt!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás