Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

LIV SIN - itt a Sister Sin énekesnőjének második szóló-dala, amit a 69 énekesével közösen ad elő!


2017-03-24

A 2015 novemberében feloszlott svéd heavy-rock banda front-asszonya, Liv “Sin” Jagrell néhány hónapja jelentette be új projektjét...

Miután a Sister Sin 13 év aktivitás után feloszlott, Liv már akkor tudta, hogy neki ennél többet kell adnia rajongóinak. Nagysikerű bandája hamvaiból ezért később felépített egy önálló projektet, Liv Sin néven, és nekilátott új dalai megkomponálásának.

"Számomra az sosem volt opció, hogy leállok az énekléssel" - nyilatkozta nemrég Liv. "Életem a színpad és a közönség. Még mindig hiányzik a Sister Sin, de most izgatottan jelenthetem be, hogy saját projektem színeiben ismét munkába állok; és azt is megígérhetem, hogy itt még véletlenül sem holmi lágy pop-rock zenéről van szó! Metal lesz ez a javából, mivel én ez vagyok!".

A Liv Sin zenéjét egyfajta "modernizált hard rock-hangzással" kell elképzelni, egy előzetes közlemény szerint. Az énekesnő új bandája tehát minden bizonnyal ínyére válik majd a Sister Sin hardcore rajongóinak is.

Liv nemrég elkészítette első szólólemezét; méghozzá egy "titkos stúdióban", az U.D.O. két tagja, a zenekar basszusgitárosa, Fitty Wienhold és gitárosa, Stefan Kaufmann közreműködésében. Weinhold mellett két svéd zenész, Per Bjelovuk dobos és Patrick Ankermark gitáros zenél a lemezen, ami mint kiderült, 2017. április 28-án jelenik meg, 'Follow Me' címmel. Ennek céljából Liv megkötötte első lemezszerződését; mégpedig a szintén svéd Despotz Records kiadóval. Az album borítója és tracklistája így néz ki:

 

01. The Fall
02. Hypocrite
03. Let Me Out
04. Black Souls
05. Godless Utopia
06. Endless Roads
07. Killing Ourself To Live
08. I'm Your Sin
09. Emperor Of Chaos
10. Immortal Sin
11. The Beast Inside

"Nagyon örülök, hogy leigazolt minket a Despotz, mert tudom, hogy ezek a fiúk helyileg és nemzetközi szinten is sokat tesznek a metalzene népszerűsítéséért. Érzésem szerint tehát a Despotz megad majd nekünk mindent, ami egy új banda elindításához, és egy sikeres jövőhöz szükséges" - nyilatkozta az énekesnő, aki január 13-án, pénteken mutatta be első single-dalát, 'Let Me Out' címen (azért ezen a napon, mert Liv összesen 13 évet töltött a Sister Sin zenekarban; és persze azért is, mert ez a nap "az ördög napja"). A dal hivatalos videoklipje február elején debütált:

Újabban bemutatták a lemez második single-dalát, amit Liv a Destruction frontemberével, Schmier-rel közösen ad elő. Íme a 'Killing Ourselves To Live' premierje:

Március végén napvilágot látott az 'Immortal Sin' című szám is, amiben a 69 Eyes énekese, Jyrki 69 vendégeskedik:


LIV SIN - itt a Sister Sin énekesnőjének második szóló-dala, amit a 69 énekesével közösen ad elő!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás