Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hamarosan új albummal tér vissza a VISION DIVINE - itt az új videoklip!


2019-09-18

Az olasz prog-metalista Vision Divine zenekar - aminek tagja a világszerte elismert dobos, Mike Terrana (Masterplan, Tarja, Malmsteen, Gamma Ray, Rage) is - idén új lemezzel jelentkezik.

A Vision Divine a Scarlet Records-szal kötött lemezszerződést. A banda soron következő nagylemeze, a 'When All the Heroes Are Dead' 2019. október 25-én jelenik meg. Az új albumot az a csapat jegyzi a neve mellett, ami a 2000-es évek elején olyan klasszikusokat rögzített, mint a 'Stream of Consciousness', a 'The Perfect Machine' és a 'The 25th Hour'.

Az új lemez producere Olaf Thörsen gitáros és Alessio Lucatti billentyűs volt. A keverést és masztert a híres Simone Mularoni látta el; a lemezborító pedig Federico Mondelli munkája.

A tracklista:
01. Insurgent (intro)
02. The 26th Machine
03. 3 Men Walk On The Moon
04. Fall From Grace
05. Were I God
06. Now That All The Heroes Are Dead
07. While The Sun Is Turning Black
08. The King Of The Sky
09. On The Ides Of March
10. 300
11. The Nihil Propaganda (outro)
12. Rusty Nail (X-Japan feldolgozás) [bónusz track]

Az új album első single-dala, az 'Angel Of Revenge' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában. Ebben a dalban mutatkozik be az új Vision Divine-felállás, aminek (2016 óta) tagja a legendás dobos, Mike Terrana (Avalanch, ex-Axel Rudi Pell, ex-Rage, ex-Masterplan) és az új énekes, Ivan Giannini (Derdian, Elegacy, Heavy Generation).

Újabban megjelent a '3 Men Walk On The Moon' című szám hivatalos videója - lentebb ez is elérhető.

A Rhapsody Of Fire és az Angra énekesével, Fabio Lione-val korábban együtt dolgozó, prog-power metalista Vision Divine legutóbbi, hetedik stúdióalbuma, a 'Destination Set to Nowhere' 2012-ben jelent meg, az earMUSIC jóvoltából. Azóta két tagcserén esett át a zenekar.


Hamarosan új albummal tér vissza a VISION DIVINE - itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás