Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hamarosan dupla EP-vel jelentkezik a DEFEATED SANITY - itt vannak a friss dal-premierek!


2016-07-13

A veterán német technikás death metal banda július 22-én adja ki új nagylemezét, ami a 'Disposal Of The Dead / Dharmata' címet viseli.

A Willowtip Records jóvoltából megjelenő album tulajdonképpen két EP egybeolvasztva. A 'Disposal Of The Dead' a Defeated Sanity kezdetleges, nyers, "ősemberi" formáját prezentálja, mint egy "könyörtelen audió-barbaritás"; míg a 'Dharmata' egyfajta tisztelgés az old-school progresszív death metal műfaj előtt. Az előbbi EP-t a Despondency frontembere, Konstantin Lühring, az utóbbit pedig a neves Max Phelps (Exist, Cynic, Death To All) énekelte fel, mint vendég - általuk a csapat zenéje "némi avant-gárd ízzel" színesedett.

Jacob Schmidt basszusgitáros elmondta: "Ezzel az új kiadvánnyal szokatlan formájában hallhatjátok a Defeated Sanity-t. Tekintsetek úgy erre a lemezre, mint egy koncept-anyag... diszkográfiánk egyik rendellenességére. Élvezzétek ezt a különleges művet!”.

A 'Disposal Of The Dead / Dharmata' július 22-én jelenik meg világszerte, CD-n, dupla LP-n és digitális változatban, az alábbi dallistával:

A-oldal ('Disposal Of The Dead')
01. Remotio Mortuorum
02. Into The Soil
03. Consuming Grief
04. Generosity Of The Deceased
05. Suttee
06. The Bell

B-oldal ('Dharmata')
07. Dharmata
08. The Mesmerizing Light
09. At One With Wrath
10. The Quest For Non-Existence
11. Return To Samsara

A lemez első felének 'Suttee' című száma, második részének pedig 'At One With Wrath' és 'The Quest For Non-Existence' című tétele érhető el lentebb.

Az 1994-ben Defeated Sanity legutóbbi nagylemeze, a 'Passages into Deformity' 2013-ban jelent meg. A veterán együttesnek ez volt a negyedik stúdióalbuma.


Hamarosan dupla EP-vel jelentkezik a DEFEATED SANITY - itt vannak a friss dal-premierek!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás