Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Basszusgitárost váltott a MECHANICAL GOD CREATION


2016-05-05

A milánói technikás death metal banda Davide Frassinét (Cerebral Extinction) leváltotta: az új basszusgitáros Luca Ziliani (Crypt Of The Whisper) lett.

A banda közleménye: "Nagy örömmel mutatjuk be Luca Ziliani-t, mint új basszusgitárosunkat. Igazán szerencsésnek érezzük magunkat, hogy egy ilyen nagyszerű zenészt és remek személyiséget találtunk, mivel Luca tökéletesen illik ebbe a felállásba. Ez tehát azt jelenti, hogy minden erőnkkel készen állunk újabb zenei projektünk véghez vitelére!".

A lenti képen látható, 28 éves Luca elmondta: "Örömömre szolgál, hogy a Mechanical God Creation tagja bevettek engem a bandába, mivel itt kiváló zenészekről, és nagyszerű emberekről van szó. Csodálatos élmények várnak rám a csapat színeiben - alig várom már, hogy színpadra állhassak velük! Hamarosan találkozunk!".

A Mechanical God Creation jelenleg lázasan dolgozik harmadik nagylemezén, ami még ebben az évben megjelenhet.

A banda felállását Luciana Catananti énekesnő, Carlo Molinara dobos (Voyage), valamint Mirko Frontini (Humans Ablaze) és Deimos (Art Of SIlence) gitárosok teszik teljessé. Legutóbbi nagylemezük, az 'Artifact of Annihilation' 2013 januárjában jelent meg, a WormHoleDeath Records által.


Basszusgitárost váltott a MECHANICAL GOD CREATION
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás