Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

APOTHEUS - 'The Far Star' című albummal készül a portugál "prog-melodic-death" banda


2019-10-23

Az Apotheus 6 év után bejelentette második albumát.

A Paços de Ferreira városából származó Apotheus - a 2008-as megalakulás óta - mindeddig egy EP-t, valamint egy nagy- és egy kislemezt adott ki. Bemutatkozó nagylemezük, a 'When Hope and Despair Collide' 2013 májusában látott napvilágot, CD-n és digitálisan, a Porto-beli Raising Legends Records jóvoltából.

A melodic death metal zenét progresszív elemekkel vegyítő együttes most új albumot rögzített "valahol Skandináviában". Mint kiderült, a 2013-as debüt-album folytatása 2019. október 30-én jelenik meg, 'The Far Star' címmel, a Black Lion Records kiadó révén.

A Miguel Andrade énekes-ritmusgitáros, Albano von Hammer dobos, Luís "Gold Monkey" szólógitáros és Daniel Rocha basszer alkotta Apotheus digipak CD-n és digitális formában adja ki az új lemezt, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Prelude
02. Caves of Steel
03. Redshift
04. Resolve to Remake
05. The Darkest Sun
06. The Pull of Plexeus
07. Save our Ship
08. Under a New Cloudy Sky
09. The Brightest Sun
10. Starring the Abyss
11. A New Beginning

Ízelítőképpen az előrendeléshez, lentebb elérhető a 'Caves Of Steel' című single-dal hivatalos videoklipje és a 'The Darkest Sun' audiója.

Bővebb infók, hírek a bandáról a Facebookon érhetők el.


APOTHEUS - 'The Far Star' című albummal készül a portugál
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás