Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

VIMIC - itt a Slipknot ex-dobosa, Joey Jordison új bandájának második klipje!


2016-06-03

Jordison előző bandája, a Scar The Martyr hamvaiból hozta létre új projektjét.

A Vimic zenekarban az a Kalen Chase Musmecci énekel, aki korábban a Korn-nal turnézott, mint háttér-vokalista. A zenét a Scar The Martyr együttes tagjai szolgáltatják; azaz Jed Simon gitáros, Kyle Konkiel basszer és Matthew Tarach billentyűs.

A Vimic első albuma 'Open Your Omen' címmel fog megjelenni 2016 második felében. A lemezt a napokban vette fel a banda, Kato Khandwala (The Pretty Reckless, We Are The Harlot) producerrel. Az első single-dal, a 'Simple Skeletons' a néhány napja debütált a SiriusXM rádióban - itt meghallgatható. Május 16-án a banda bemutatta első videoklipjét, ami a 'She Sees Everything' című dalhoz készült - ez lentebb elérhető, a hivatalos 'Simple Skeletons' "vizualizációs" videóval egyetemben. Június 3-án napvilágot látott a banda második klipje is: a Max Moore által rendezett 'My Fate' szintén alább tekinthető meg.

A Slipknot-ból 2013 decemberében kirúgott Jordison elárulta, hogy a Vimic a Scar The Martyr hamvaiból jött létre. Miután a rövidéletű projekt szétszéledt, a dobosnak új döntést kellett meghoznia. Erről így beszélt Joey a SiriusXM-nek: "Úgy döntöttem, tiszta lappal kezdem az egészet, és félreteszem a régi sérelmeket. Egyszerűen csak hátat fordítok minden múltbéli dolognak, és új bandát alapítok. Ezért átneveztem a Scar The Martyr-t; új énekest és új billentyűst kerestem, valamint meghívtam három srácot az eredeti felállásból. Aztán bevonultunk a próbaterem, felvettünk néhány demót, és rögtön minden a helyére került".

A Vimic összesen 40 demó-számot vett fel - ebből 20-at küldtek el a lemezkiadónak, majd hivatalosan is stúdióba vonultak, és Kato Khandwalával rögzítették ezeket a tételeket.
"Nem voltak különösebben nagy terveink, és a kiadó részéről sem nagy a nyomás. Szimplán csak bementünk a stúdióba, felkaptuk a hangszereinket, és elvetve minden megszokott formulát, jammeltünk egy jót. Azt hiszem, ebben a projektben ez az old-school hozzáállás a legjobb. Büszke vagyok erre a bandára!".

A banda és a kiadó jelenleg a bemutatkozó lemez megjelenési idejét és promóciós terveit véglegesíti.
"Persze el is lehetne sietni a dolgokat, de mi inkább a lehető legtöbb időt megragadjuk, annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen. Meg kell bizonyosodnunk arról, hogy a megfelelő dolgot tesszük, a megfelelő időben" - közölte Joey.

Hamarosan jönnek a Vimic debütálásának részletei...


VIMIC - itt a Slipknot ex-dobosa, Joey Jordison új bandájának második klipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás