Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

GRAVE DIGGER - itt az új dal a 'Healed By Metal' albumról!


2016-12-12

A Chris Boltendahl énekes vezette veterán német metalbanda június elején látott neki újabb nagylemeze felvételeinek. A következő album megjelenése 2017 januárjára várható.

A zenekar tehát nemrég fejezte be a stúdiózást. Chris Boltendahl frontember néhány hete a következőket jelentette: "Új album, új turné! 2017. január 13-án kiadjuk vadonatúj, soron következő lemezünket! Napjainkat természetesen a stúdióban töltjük; de alig várjuk már, hogy ismét turnéra indulhassunk! A 2017-es körúton egy nagyszabású, intenzív metal-bulira kell számítani (ugyanígy a lemezen is) - ehhez pedig a Mystic Prophecy járul hozzá! 36 éves a Grave Digger – a metal örökké él!".

A legfrissebb hírekből kiderült: a szóban forgó nagylemez a 'Healed By Metal' címet viseli, és az alább látható borítóval / tracklistával jelenik meg a jövő év elején, a Napalm Records jóvoltából:

01. Healed By Metal
02. When Night Falls
03. Lawbreaker
04. Forever Free
05. Call For War
06. Ten Commandments of Metal
07. The Hangman's Eye
08. Kill Ritual
09. Hallelujah
10. Laughing With The Dead

Digipak bónuszok:
11. Kingdom of the Night
12. Bucket List

Néhány héttel ezelőtt, 2016 szeptemberében észak-amerikai turnéra indult a banda, a Blind Guardian kíséretében. Az új, 'Healed By Metal' című album megjelenése után pedig a Mystic Prophecy és a Victorius társaságában járja Európát a zenekar (plakát lentebb).

Az új album első két ízelítője, a címadó dal hivatalos videoklipje és a 'Call For War' szöveges videója lentebb megtekinthető.

A banda - 35. évfordulója alkalmából - nemrégiben adta ki 'Exhumation - The Early Years' című lemezét, amin régi Grave Digger-klasszikusok újrarögzített, átdolgozott, "modern, dinamikus és erőteljes hangzású" verziói kaptak helyet - erről itt írtunk.

A banda tavaly szeptembeben bemutatta a klasszikus 'Heavy Metal Breakdown' dal újradolgozásához készült animációs videoklipet, amit Juppi Juppsen alkotott (az eredeti dal a Grave Digger 1984-es, azonos című debütáló albumán szerepel):


GRAVE DIGGER - itt az új dal a 'Healed By Metal' albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás