Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Új lemezszerződést kötött az ukrán HELL:ON zenekar


2020-03-18

A Zaporizzsja városából származó death-thrash banda idén ünnepli fennállásának 15. évfordulóját...

Az ünnep apropójából új stúdiólemezt készít a banda; ennek apropójából pedig friss lemezszerződést kötöttek a holland Hammerheart Records kiadóval.

Az extrém zenei elemeket klasszikus death / thrash metal zenével ötvöző banda 2020 júliusában jelenteti meg soron következő, hatodik nagylemezét, ami a 'Scythian Stamm' címet kapta.

A Hell:On nemrégi megfilmesítette előző albuma egyik dalát. A 'Filth' premierje lentebb elérhető.

Az aktuális stúdió-munkálatok során nem mellesleg felvettek egy Slayer-feldolgozást is: a 'Dead Skin Mask' lentebb szintén elérhető.

A Hell:on tehát idén új albummal jelentkezik. Az Olexandr Bayev énekes és Hellion (Moria) gitáros vezette zenekar - a 2013-as 'Hunt' című lemez folytatásaként - 'Once Upon A Chaos...' címmel adta ki legutóbbi anyagát, 2015. augusztus 31-én. A brit Ferrum Records jóvoltából megjelent CD-n - ami "elsősorban Vader, Morbid Angel és Slayer rajongóknak kedvez" - vendégszerepel a Sepultura gitárosa, Andreas Kisser.

Hamarosan jönnek a hírek az újabb lemezről!

A Hell:on elérhető a Facebookon és az orosz közösségi oldalon, a VKontakte.com-on is.


Új lemezszerződést kötött az ukrán HELL:ON zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás