Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SPELL - új videoklip a kanadai heavy metal-trió második albumáról: 'River Of Sleep'


2017-08-12

A vancouveri metalbanda tavaly májusban adta ki nagysikerű 2014-es debütáló lemeze folytatását, amiről most új videoklip debütált.

A Spell második nagylemeze, a 'For None And All' 2016. május 27-én, pénteken jelent meg, a Bad Omen Records jóvoltából, az alább látható lemezborítóval, amit Adam Burke, a Nightjar Illustration (Ruby The Hatchet, Uncle Acid And The Deadbeats) munkatársa tervezett és kivitelezett, elővetítvén a lemez "misztikus vibrálását".

A mai zenei színtéren a legtöbb banda a stílusok és a kategóriák megszállottja, a Spell azonban a '70-es / '80-as évek hagyományait követvén ellentmond mindenféle műfaji besorolásnak. Legnagyobb hatásaikat a Judas Priest és a korai Scorpions zenéje adja, de hangzásuk tekintetében meglehetősen egyedit alkotnak, sajátos módon felelevenítvén a klasszikus heavy metal dicső napjait. John Carpenter-t idéző billentyű-témáik és hátborzongató kórus-betéteik újabb lemezüket is igazán különlegessé teszik: ezek a dalok még a legemberellenesebb metalista arcára is mosolyt csalnak.

Íme a 'For None And All' borítója és dallistája:

01. Madame Psychosis
02. Whipping Sigils
03. Too Late
04. The Sickness Unto Death
05. River of Sleep
06. Séance
07. The Veil
08. Dark Desires
09. Vanitas
10. The Sphinx

Íme a 'River Of Sleep' dal újonnan bemutatott videoklipje, valamint 'Dark Desires' és a 'The Veil' audiója:

A banda felállását Cam Mesmer (énekes-basszusgitáros), Graham McVie (gitáros-vokalista) és Lester Spectre (dobos-vokalista) alkotja.

Bővebb infók a bandáról, a Facebook-on érhetők el.


SPELL - új videoklip a kanadai heavy metal-trió második albumáról: 'River Of Sleep'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás