Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: DEATH DEALER - 'K.I.L.L.'


2016-05-12

A Manowar és a Dictators gitárosaként ismert Ross "The Boss" Friedman által alapított Death Dealer bemutatta második, 'Hallowed Ground' című albuma friss vidoklipjét.

"Los Angeles-ben forgattuk ezt a videót, néhány jóbarátunk társaságában. Egyszerűen csak a móka kedvéért" - mondta Ross.  "Amikor rendező-barátunk elmagyarázta az ötleteit, úgy döntöttünk, hogy félbeszakítjuk a turnét, és egy egész napot rászánunk erre a projektre. Amit láthattok, az a DD-világ fényesebbik oldala - ha úgy tetszik".

Sean Peck (Cage, Denner / Shermann) énekes hozzátette: "Személy szerint én nagyon imádom ezt a dalt. Nemrég láttam egy videót, ami egy szentpétervári W.A.S.P. koncerten készült, amint a banda épp az 'L.O.V.E. Machine' dalt játssza, ami az én egyik kedvenc nótám. Mondtam is Stu-nak, hogy nekünk is kéne csinálnunk egy ilyen "betűjátékos" dalt... Szinte azon nyomban megkomponáltam a nótát, este pedig kiegészítették a srácok a maradék részeket, és éjszaka már el is játszottuk a dalt Moszkvában. Ennyi volt az egész! Köszi, Blackie!".

A "Főnök" és Peck mellett Stu Marshall gitáros, Mike Davis (Lizzy Borden, Halford) basszer és Steve Bolognese (Into Eternity) dobos részvételével felálló Death Dealer - SMG Records jóvoltából - 2015 októberében megjelent 'Hallowed Ground' albuma a Sydney-beli Frontier Stúdióban került rögzítésre, Marshall producelésében. A lemez egy "erősen epikus nagyzenekari betétekkel, speed metal-himnuszokkal és fejrázós dallamokkal megpakolt anyag".

Az új lemez tracklistája a következő:

01. Gunslinger
02. Break the Silence
03. Plan of Attack
04. Seance
05. Llega El Diablo
06. The Way of the Gun
07. K.I.L.L.
08. I am the Revolution
09. Total Devastation
10. The Anthem
11. Corruption of Blood
12. Skull and Cross Bones
13. U-666

"A 'Hallowed Ground' elejétől a végéig pont egy olyan lemez, ahogyan a metalnak szólnia kell" - közölte a "Főnök".

A Death Dealer - a rajongók kérésére - december elején bakeliten is kiadta az új lemezt. A 2 x 180 grammos LP-t itt lehet megrendelni. Az énekes Sean Peck ennek kapcsán a következőket nyilatkozta: "A zeneipar újkori sikereinek egyik meghatározó pontja, a bakelitlemezek feltámadása. A hozzám hasonló gyűjtők számára, kézzel fogni és végignézni egy ilyen kiadványon, egyszerűen fantasztikus érzés! Remekül néz ki, és remekül szól! Azt javasolnám, vegyetek belőle kettőt is: az egyiket hallgassátok, a másikat pedig akasszátok ki a falra díszként".

A dupla bakelitlemez tracklistája így néz ki:

A-oldal
01. Gunslinger (5:50)
02. Break the Silence (3:33)
03. Plan of Attack (4:21)

B-oldal
04. Séance (3:45)
05. Llega el Diablo (1:01)
06. Way of the Gun (5:25)
07. K.I.L.L. (3:35)

C-oldal
01. I am the Revolution (4:54)
02. Total Devastation (5:33)
03. The Anthem (4:13)

D-oldal
04. Corruption of Blood (4:53)
05. Skull and Crossbones (4:57)
06. U-666 (6:18)

A 'Break The Silence' című szám videoklipje már korábban bemutatásra került:

A banda bemutatkozó lemeze 2013 augusztusában jelent meg, 'War Master' címmel, a Steel Cartel Records jóvoltából.

További infók a bandáról itt olvashatók.


Klip-premier: DEATH DEALER - 'K.I.L.L.'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás