Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Album-premier a -(16)- együttestől: 'Lifespan Of A Moth'


2016-07-13

A veterán dél-kaliforniai sludge-rock banda, a -(16)- 'Lifespan Of A Moth' címmel jelenteti meg hetedik nagylemezét.

A banda "eddigi legkomplexebb, legkeményebb és legsötétebb anyagának" ígérkező 'Lifespan Of A Moth' a tagok producelésében készült el - a San Diego-i Doubletime Recording Stúdióban -; de a munkálatok során besegített Jeff Forrest (Cattle Decapitation, The Locust) hangmérnök is.

Az album első ízelítőjeként lentebb meghallgatható a debütáló single-dal, a 'The Absolute Center Of A Pitch Black Heart'. Június 9-én napvilágot látott az első videoklip az albumról: a 'Peaches, Cream And The Placenta' premierje szintén lentebb érhető el, a lemez teljes stream-jével egyetemben, ami egy nappal a megjelenés előtt vált nyilvánossá.

A 'Lifespan Of A Moth' albumon a -(16)- hangzása a korábbiakhoz képest "jóval mocskosabb, nyersebb és durvább; lévén a mélyre hangolt riffek és a büntető ritmusok erőszakos módon vegyülnek Chris Jerue énekes torzított hangjával, és összességében a -(16)- hardcore punk, thrash és sludge beütéseivel. A 'Lifespan Of A Moth' egy olyan veterán banda terméke, ami 25 évet töltött függőségben és gyötrelemben; ezáltal minden érzést tökéletesen mellőz, és előtérbe helyezi a lét negativitásának hirdetését".

A 'Lifespan Of A Moth' július 15-én, pénteken jelenik meg, a Relapse Records jóvoltából, CD-n, LP-n és digitálisan. A fizikai példányokra itt, a digitális változatra pedig itt lehet leadni a rendelést.

Íme a tracklista:

01. Landloper
02. Peaches, Cream And The Placenta
03. The Morphinist
04. The Absolute Center Of A Pitch Black Heart
05. Gallows Humor
06. Secrets Of The Curmudgeon
07. Pastor In A Coma
08. George

A -16- legutóbbi nagylemeze 2012-ben jelent meg, 'Deep Cuts from Dark Clouds' címmel (Relapse). Ezután egy három-számos bakelit-EP is megjelent, 'Lost Tracts of Time' címmel, a Last Hurrah Records jóvoltából.


Album-premier a -(16)- együttestől: 'Lifespan Of A Moth'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás