Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Előrendelhető a hetedik LANFEAR album


2016-06-22

A német progresszív power metal banda 'The Code Inherited' címmel adja ki soron következő stúdiólemezét, július elsején, a Pure Legend Records jóvoltából.

A 2012-es 'This Harmonic Consonance' album folytatásának dob-témáit a müncheni Dreamsound Stúdióban rögzítették, Jan Vacik hangtechnikus segítségével. Ezzel szemben a gitár-, billentyű- és basszusgitár-témák felvétele a banda házi stúdiójában zajlott.

"Az új dalok - természetesen - dallamosak, erőteljesek, kemények, fogósak, szofisztikáltak, gyorsak, lassúak és kicsit thrash-esek is. Érzésünk szerint, ezekkel a nótákkal újra feltaláltuk a kereket" - közölte a banda az új album irányzatát illetően.

A Lanfear ezúttal is egy lendülettel és dallamokkal teli, monolit albumot hozott össze, egy kivételes énekes-tehetség (Nuno Miguel de Barros Fernandes) közreműködésében. A Markus “Ulle” Ullrich dalszerző / gitáros vezette banda új lemezén olyan grandiózus dalok kaptak helyet, mint a 'Converging Saints' és az 'Evidence Based Ignorance', melyek egyaránt a Lanfear klasszikus stílusát hozzák vissza a köztudatba. Ezek mellett néhány önmagához mérten is erőteljes dalt is megírt a banda - ilyen példáaul a 'The Delusionist', amit annak idején akár a Nevermore vagy a Communic is előszeretettel használt volna fel. Az album egyik legdallamosabb száma a 'The Opaque Hourglass' - aminek zongora által kísért refrénje minden bizonnyal nagy sikert arat majd a közönség körében. Aztán ott van a 'Self-Assembled' című nóta is; ami erős gitár-riffekkel és alapjában véve súlyos hangzással operál. Szórakoztató bónusz dalként mindemellett a Lanfear bemutatja sajátos Bryan Adams-feldolgozását, a 'Summer of ‘89'-t is.

A 'The Code Inherited' borítója lentebb megtekinthető; a tracklista így néz ki:

01. The Delusionist
02. The Opaque Hourglass
03. Evidence Based Ignorance
04. The Code Inherited
05. Self-Assembled
06. Converging Saints
07. Remain Undone
08. Summer Of ‘89

Az első ízelítő a 'The Opaque Hourglass' videoklipje formájában jelent meg - íme a premier:

A 'The Code Inherited' immáron előrendelhető CD-n is.

A Lanfear előző albuma, a 'This Harmonic Consonance' 2012. február 24-én jelent meg.


Előrendelhető a hetedik LANFEAR album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás