Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Idén új albummal tér vissza az ABLAZE MY SORROW


2020-02-13

A svéd melodic death banda újonnani lemezszerződést kötött a Black Lion Records-szal, soron következő, ötödik nagylemeze kiadása végett.

Az 1993-ban alakult Ablaze My Sorrow annak idején fontos szerepet játszott az skandináv underground death metal-színtér fejlődésében. Az elmúlt évtizedek során négy nagylemezt adott ki a banda, aminek történetében most új fejezet nyílt; lévén szerződést kötött velünk a Black Lion Records.

A zenekar jelenleg is stúdiózik: soron következő, ötödik nagylemezüket rögzítik; méghozzá egy megújult felállással, aminek Jonas Udd énekes a frontembere. A The Incarnation zenekarból ismert Udd 2019 óta tagja az Ablaze My Sorrow-nak - az előző énekes, Kristian Lönnsjö helyére érkezetta tavalyi évben.

Hamarosan jönnek a friss hírek az új lemez kapcsán...

Az Ablaze My Sorrow 14 éven keresztül nem adott ki nagylemezt: 2002-ben jelent meg harmadik, 'Anger, Hate And Fury' című albumuk, ami semmi mást nem tartalmazott, kizárólag minőségi, dallamos, "göteborg-stílusú" death metal zenét. A 2006-os feloszlás után először 2009-ben tértek vissza (a 'The Suicide Note' című EP-vel); de a hivatalos újjáalakulás ideje 2013 januárjában jött el. A Magnus Carlsson gitáros vezette banda még abban az évben nekilátott visszatérő albuma munkálatainak, de kiadó híján 2016-ig nem tudták felvenni az anyagot. Ekkor igazolta le őket az Apostasy Records.

Az Ablaze My Sorrow visszatérő nagylemeze - amit Christian Svedin (The Unguided, Faithful Darkness) producerrel vettek fel, a Studio Haga falai között - 'Black' címmel jelent meg, 2016. augusztus 26-án.


Idén új albummal tér vissza az ABLAZE MY SORROW
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás