Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hamarosan kiadja a második WARFATHER albumot a Morbid Angel frontembere - végighallgatható a teljes lemez


2016-09-07

Steve Tucker, a Morbid Angel régi-új basszusgitáros-vokalistája 2012 közepén indította új projektjét, a Warfather-t, ami immáron második nagylemezével is elkészült.

Steve Tucker - aki néhány hónappal ezelőtt tért vissza egykori bandájába, a Morbid Angel-be - a híres floridai Mana Recording Stúdióba vonult be, az új Warfather lemez felvételei végett. A death metalista zenekar új anyagát a stúdió tulajdonosa, a Hate Eternal frontembere (egykoron a Morbid Angel gitárosa), Erik Rutan produceli. Ez azt jelenti, hogy Tucker és Rutan a Morbid Angel 'Gateways To Annihilation' albumának munkálatai óta most először dolgoztak együtt.

A legfrissebb hírek szerint, a Warfather felvette az új album ritmus- és basszusgitár-, valamint dob- és vokál-témáit is. Az új albumot - ami a 'The Grey Eminence' címet kapta, és szeptember 16-án jelenik meg - a Greyhaze Records fogja gondozni. Az előrendeléseket már most le lehet adni.

Steve Tucker így nyilatkozott a munkálatokról: "Erik Rutan-nal dolgozni igazi megtiszteltetés, és egy csodálatos élmény! Erik bármely producernél, hangtechnikusnál jobban ismeri a death metalt ezen a bolygón! Tisztában van azzal, hogyan kell kihozni a legjobbat azokból, akik belépnek a Mana Recording stúdió ajtaján. Ő egy igazi profi, egy legenda!".

Rutan hozzátette: "Steve-vel és a Warfather-es srácokkal dolgozni, fantasztikus dolog. Egy valódi szörnyeteget kreáltunk a stúdióban egykori bandatársammal. Az új dalok szörnyen kemények és durvák - mindenki kitűnő munkát végzett!".

A 'The Grey Eminence' lemez borítója és tracklistája így néz ki:

01. Orders of the Horde
02. Headless Mean Can No Longer Speak
03. Judgement, The Hammer
04. For Glory or Infamy
05. The Dawning Inquisition
06. Heedless Servant
07. Carnage of the Pious
08. Grey Eminence
09. Fair and Final Warning

Az alábbi lejátszón meghallgatható a teljes lemez:

Íme egy pár fotó a stúdióból:

A Warfather 2014. július 18-án, az Indiana állambeli Muncie-ban adta első koncertjét. Rajongói felvételek a buliról lentebb láthatók.

A banda 2013 végére készült el debütáló albumának felvételeivel; több mint egy évtized után, az 'Orchestrating The Apocalypse' lemezzel tért vissza death metal gyökereihez Tucker, aki - Morbid Angel-ből való kiválását követően - három évvel ezelőtt a sikeres Nader Sadek projektben vett részt, mint zeneszerző és vokalista.

"A Warfather több mint egy metal banda; ez egy hit-rendszer és azon elmék találkozása, melyek képesek látni azt, ami valóban történik körülöttünk. Az 'Orchestrating The Apocalypse' egy figyelmeztetés a vak szemeknek, és egy hívószó a változást érzékelő elméknek. Sötét, apokaliptikus death metal... Bassza meg a vallás, bassza meg a kormány - ez az ő végzetük. Eljött a mi időnk!"

A Warfather bemutatkozó albuma a lent látható, Ken Coleman által tervezett borítóval és tracklistával került a boltokba 2014. január 21-én, a Greyhaze Records jóvoltából.

A Warfather felállása:
Steve Tucker: gitár, ének
Avgvstvs: basszsugitár
Armatura: gitár
Deimos: dobok


Hamarosan kiadja a második WARFATHER albumot a Morbid Angel frontembere - végighallgatható a teljes lemez
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás