Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE MUGSHOTS - Tony “The Demolition Man” Dolan vendégeskedik az új albumon


2016-09-05

A Venom Inc. énekes-basszusgitárosa az olasz "horror-punk" banda soron következő, 'Something Weird' című albumán jutott vendégszerephez.

A The Mugshots zenekar fennállásának 15. évfordulója alkalmából 2016 októberében adja ki új stúdióalbumát, 'Something Weird' címmel, a Black Widow Records jóvoltából.

A The Mugshots frontembere, Mickey Evil az alábbi hírekkel szolgált: "14 éves koromban a Venom 'Prime Evil' albuma nyomán kaptam meg első becenevemet, az “Evil-t"; lévén ez a lemez jelentette számomra az egész világot. Így az, hogy most bejelenthetem, "Demolition Man" jelen lesz a következő The Mugshots albumon, óriási örömmel tölt el, és értelmet ad teljes zenei munkásságomnak!".

A legendás Venom zenekarban 1989-től 1992-ig frontemberkedő Tony “The Demolition Man” Dolan - akit többek közt az Atomkraft és az M:Pire Of Evil zenekarokból is ismerhetnek a metal-rajongók (jelenleg pedig a Venom Inc. reinkarnációt vezeti) - egy Facebook-os videó-üzenetben üdvözölte a The Mugshots-fanokat; ez lentebb érhető el.

Nem Dolan az egyetlen vendég a 'Something Weird' albumon - a teljes guest-list így néz ki:

- Matt Malley (Oscar/Grammy-jelölt zenész, a Counting Crows alapítója)
- Mike Browning (Nocturnus AD)
- Steve Sylvester (Death SS)
- Freddy Delirio (Death SS, H.A.R.E.M.)
- Martin Grice (Delirium)
- Manuel Merigo (In.Si.Dia)
- Ain Soph Aour (Necromass)
- Andrea Calzoni (Psycho Praxis)
- Enrico Ruggeri

A 'Something Weird' album - aminek hanganyagát jelenleg Freddy Delirio keveri - megjelenik normál LP-n, limitált bakeliten, digipak CD-n és digitálisan. A lemez borítójára a neves képregény-artista, Enzo Rizzi eredeti rajza kerül fel. Lentebb megtekinthető az album első stúdió-riportja. Hamarosan jönnek a további részletek!


THE MUGSHOTS - Tony “The Demolition Man” Dolan vendégeskedik az új albumon
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás