Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Új felállással és új albummal tér vissza a német PESSIMIST zenekar - júniusban jelenik meg a 'Holdout'


2020-05-21

A germán thrasherek immáron közel 5 éve nem adtak hírt magukról, de most megtörték a csendet.

A Pessimist legutóbbi albuma, a 'Death from Above' 2013-ban jelent meg, de azóta - néhány tagcserét leszámítva - nem hallattak magukról a német thrasherek. Ez az időszak azonban most véget ért!

2020 tavaszán a banda kiadott egy vadonatúj, 'Landsknecht' című kislemezt / digitális single-t; egyúttal pedig bejelentették: ez a dal az első ízelítője a visszatérő, 'Holdout' című nagylemeznek, ami június 26-án jelenik meg!

Az új album révén 9 vadonatúj thrash-himnusz szabadul az emberiségre. A 'Holdout' egy 55 perces, kegyelmet nem ismerő thrash metal-kollekció, némi old-school beütéssel megspékelve, de alapvetően időtálló, pengeéles produkcióval ellátva.

Hamarosan nyilvánossá válnak a további részletek... de addig is itt a 'Landsknecht' című szám premiere, valamint egy 2016-os koncert-videó, a 'Blood Will Flow':

A Convictors és az Inner Sanctum egyes tagjai által 2006-ban alapított Pessimist eddig két nagylemezt adott ki az MDD Records jóvoltából: mind a 2010-es 'Call to War', mind a 2013-as 'Death from Above' nagy sikereket aratott thrasher-körökben. A zenekar stílusát elsősorban a korai Kreator / Sodom / Destruction-vonal, azaz a "teutonic-metal" fénykorának legendás bandái ihlették.

Bővebb infók, friss hírek: www.pessimist-band.de


Új felállással és új albummal tér vissza a német PESSIMIST zenekar - júniusban jelenik meg a 'Holdout'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás