Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Új albumot és turnét jelentett be a HORISONT együttes - itt az új klipes dal, a 'Pushin’ The Line'!


2020-03-12

A svéd Horisont zenekar 'Sudden Death' címmel jelentette be új albumát és soron következő turnéját.

"Mint azt bizonyára észrevettétek, az utóbbi időben csend honolt a Horisont háza táján. Márpedig ez nem azt jelenti, hogy ne lett volna semmi dolgunk. Épp az ellenkezője! Megalkottuk ugyanis - szerény véleményünk szerint - az eddigi legjobb lemezünket" - adta hírül a banda. "Új albumunk egyszerre lesz meglepő és a Horisont-tól megszokott, tipikus hangzású. Továbbá nagyon izgatottak vagyunk, hogy az album kiadásával egyidőben turnéra indulhatunk! Nézzétek át a dátumokat és az állomásokat - valahol biztos találkozunk majd! Már konkrétan tűkön ülünk, hogy végre kezdetét vehesse a koncert-körút, és megoszthassuk mindenkivel új albumunk színtiszta erejét és energiáját. Garantáltan szétrúgjuk mindenkinek a seggét!".

A 'Sudden Death' album 2020. május 15-én jelenik meg. Ez a lemez 3 évnyi "megfeszített és kemény munka gyümölcse". Egy "monumentális, stadion-rock himnuszokkal, harmonikus iker-gitár témákkal és szimfónikus zongora-játékokkal teli, fülbemászó anyagra" kell számítani, mely "garantáltan elnyeri a heavy underground műfaj rajongóinak szívét és lelkét".

Az énekes Axel így szólt: "Célunk az volt, hogy egy olyan lemezt tegyünk le az asztalra, amilyet MI akarunk, nem pedig olyat, amit az emberek elvárnak tőlünk. Épp ezért hagytuk, hogy zenénk elszabadulva rohangáljon a próbateremben és a stúdióban, felvillanyozván mindenki, aki útjába kerül. A hallgató ezáltal megtapasztalhatja, hogyan szól a valódi rock & roll; vagyis hogy néz ki az aktuális trendeknek bemutatott középső ujj".

A tracklista:
01. Revolution
02. Free Riding
03. Pushin’ The Line
04. Into The Night
05. Standing Here
06. Runaway
07. Gråa Dagar
08. Sail On
09. Breaking The Chain
10. Hold On
11. Archaeopteryx In Flight

A 'Pushin’ The Line' című szám hivatalos videoklipje itt megtekinthető:

Az európai lemezbemutató turné a tavasz és a nyár folyamán fog lezajlani. Az eddig ismert dátumok és állomások listája itt érhető el.

A Horisont legutóbbi, 'About Time' című nagylemeze 2017 februárjában jelent meg - erről bővebben itt írtunk.


Új albumot és turnét jelentett be a HORISONT együttes - itt az új klipes dal, a 'Pushin’ The Line'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás