Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Pénteken jelenik meg a RINGWORM 8. albuma - egészében végighallgatható a 'Snake Church'


2016-07-25

A veterán clevelandi hardcore csapat 'Snake Church' címmel adja ki következő nagylemezét, ami egy "több mint félórányi, 12 számot tartalmazó kegyetlen, agresszív szörnyeteg".

A Ringworm mind a metalisták, mind a hardcore rajongók körében legendásnak számít, köszönhetően energikus, intenzív és kötetlen performanszaiknak, valamint sorozatra büntető stúdióalbumaiknak. A Ringworm immáron negyed évszázada bizonyítja, hogy ez a név önmagában egy egyedülálló stílus, ha arcpirító szónikus dühöngés kerül szóba.

'Snake Church' című albumukat ezúttal is Ben Schigel (Chimaira, ZAO) producerrel vették fel, a Spider Stúdió falai között. A keverést a műfaj veteránja, Brad Boatright végezte, az Audiosiege (Nails, Xibalba, Black Breath) falai között. Az album - ami "a hallgató bőrét, húsát és csontjait is szétszaggatja" - július 29-én jelenik meg, CD-n, LP-n és digitális változatban., a Relapse jóvoltából.

Ízelítőként lentebb elérhető a címadó 'Snake Church' és a 'Shades Of Blue' hivatalos videoklipje, valamint meghallgatható a 'The Razor And The Knife' és a 'Destroy Or Create' című szám (ez utóbbi külön bakelit-EP-n is megjelent: a Brain Tentacles együttessel közös split-lemez összesen öt számot tartalmaz - köztük egy Venom- és egy Celtic Frost-feldolgozást), és elérhető az 'Innocent Blood' szöveges videója is.

Íme a 'Snake Church' borítója és a dallistája:

01. Snake Church
02. Brotherhood Of The Midnight Sun

03. Fear The Silence
04. The Black Light Of A Living Ghost
05. Destroy Or Create
06. Shades Of Blue
07. Innocent Blood
08. The Apparition
09. Believer
10. The Razor And The Knife
11. Angel Of War
12. Temple Of The Wolves

A CD-t és az LP-t itt, míg a digitális lemezt itt lehet előrendelni.

Néhány nappal az album megjelenése előtt a teljes anyag elérhetővé vált, meghallgatás céljából:

A Ringworm előző, 'Hammer Of The Witch' című albuma 2014 márciusában jelent meg, szintén a Relapse Records jóvoltából.


Pénteken jelenik meg a RINGWORM 8. albuma - egészében végighallgatható a 'Snake Church'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás