Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TIDES FROM NEBULA - ötödik albumukkal térnek vissza a lengyel instrumentalisták; itt az új klip!


2019-08-28

A Tides Form Nebula egy hároméves csendet tör meg új, ötödik nagylemezének bejelentésével.

A Tides From Nebula együttes - amit Európa egyik legkiemelkedőbb instrumentális zenekaraként tartanak számon - 'From Voodoo to Zen' címmel adja ki ötödik sorlemezét; ami egyben a csapat első, trióként rögzített hanganyaga. Az új album 2019. szeptember 20-án jelenik meg, a Long Branch Records (SPV) és a Mystic Production kiadó jóvoltából.

"Úgy tűnik, azáltal, hogy háromtagúra csökkentettük bandánk felállását, még keményebben dolgozunk és komolyabban vesszük a dalszerzést is. Biztos vagyok tehát benne, hogy ez az egyik oka annak, hogy az új album hangzás tekintetében olyan gazdag és epikus" - nyilatkozta Maciej Karbowski gitáros. "Zenei szempontból és vizuálisan ez a lemez egy új mérföldkő számunkra. Pedig szimplán csak annyi történt, hogy követtük zsigeri megérzéseinket a munkálatok során, melyek egyébként a saját stúdiónkban zajlottak... Ettől függetlenül gondosan kidolgoztunk minden egyes apró részletet, és érzésem szerint ez egy olyan anyag, ami minden egyes hallgatással tovább fejlődik. Rettentően kíváncsiak vagyunk a hallgatók reakcióira!".

A 'From Voodoo to Zen' kétségkívül a Tides From Nebula eddigi legepikusabb, legbombasztikusabb hangzású albuma. Köszönhető ez többek közt annak is, hogy az új nagylemez producerei maguk a bandatagok voltak (Nebula Studio). Keverés és maszterizálás céljából egyébként Jacek Miłaszewski (4dB Ride) hangmérnököt választotta a csapat.

A tracklista:
01. Ghost Horses
02. The New Delta
03. Dopamine
04. Radionoize
05. From Voodoo To Zen
06. Nothing To Fear And Nothing To Doubt
07. Eve White, Eve Black, Jane

Az album előrendelési infóit itt lehet megtalálni. Lentebb kedvcsinálóképpen megtekinthető a 'Ghost Horses' dal videoklipje.

A Tides From Nebula jelenlegi felállását Maciej Karbowski gitáros-billentyűs, Przemek Węgłowski basszusgitáros-billentyűs és Tomasz Stołowski dobos alkotja.


TIDES FROM NEBULA - ötödik albumukkal térnek vissza a lengyel instrumentalisták; itt az új klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás