Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Harmadik nagylemezét adja ki a NOISEM zenekar - itt az új dal, az 'Eyes Pried Open'!


2019-01-16

A 2013-ban alakult marylandi extrém metal banda 'Cease to Exist' címmel 2019. március 15-én jelenteti meg új stúdiólemezét.

A Noisem rövid időn belül az amerikai színtér egyik legígéretesebb bandájává vált. A fiatalok az elmúlt öt évben olyan nagyágyúkkal turnézhattak, mint a Carcass, a Obituary, a Nails, a Dropdead, a The Black Dahlia Murder, a Gorguts és az Iron Reagan. Az energikus csapat zenéjében a death metalt, a thrash-t, a grindcore-t és a hardcore-t vegyíti. Mindeddig két nagylemezt és egy EP-t adtak ki, az A389 Recordings szárnyai alatt. Legutóbbi albumuk, a 'Blossoming Decay' lentebb teljes egészében meghallgatható.

A Noisem 2018 nyarán vonult stúdióba harmadik sorlemeze rögzítése végett. A banda az alábbiképpen kommentálta soron következő anyagát: "Anélkül, hogy túl sokat elárulnánk: a C-jelű Noisem lemez hamarosan elkészül; a mottónk pedig ezúttal a következő: "Élheted az életed akár alvajáróként is, a végén úgyis minden csak egy rákkal fertőzött látomás lesz"".

A következő Noisem album tehát 'Cease to Exist' címmel jelenik meg, 2019. március 15-én, a 20 Buck Spin kiadó jóvoltából. A 'Cease to Exist' egy "könyörtelenül agresszív, energikus támadás, ami tíz számon és közel 23 percen keresztül bünteti a hallgatót darálós blastbeatekkel, véres death-thrash riffekkel és savat köpő vokálokkal, melyek a legendás Jeff Walker hangját idézik". Ez a lemez kétségkívül a Noisem eddigi legbrutálisabb, legdurvább és legsötétebb kiadványa.

A 'Cease to Exist' felvételei a Developing Nations stúdiójában zajlottak, Kevin Bernsten (Integrity, Full Of Hell, Magrudergrind) producer közreműködésében. A maszterizálást az Audiosiege falai között végezte el a neves Brad Boatright (Obituary, Integrity, Black Breath); míg a lemezborítót Ethan McCarthy (Cool Ghoul Ltd. / Primitive Man) készítette. A korai Carcass, a Repulsion, a Napalm Death, az Exhumed, a Nasum, a Terrorizer, a Mammoth Grinder és a Black Breath rajongói örvendezhetnek!

A tracklista:
01. Constricted Cognition
02. Deplorable
03. Penance For The Solipsist
04. Putrid Decadence
05. Filth And Style
06. Eyes Pried Open
07. Sensory Overload
08. Downer Hound
09. So Below
10. Ode To Absolution

Az 'Eyes Pried Open' című szám alább meghallgatható, ízelítőképpen az előrendeléshez (CD, LP, MC, digitális), aminek részleteit hamarosan közzéteszik.


Harmadik nagylemezét adja ki a NOISEM zenekar - itt az új dal, az 'Eyes Pried Open'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás