Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a negyedik hivatalos előzetes a SOILWORK ritkaságokkal teli 'Death Resonance' albumához!


2016-08-10

A svéd banda 'Death Resonance' címmel adja ki új lemezét augusztus 19-én. A különleges Nuclear Blast-kiadványon többnyire eddig kiadatlan dalok kaptak helyet.

"Figyelem, Soilwork-rajongók! Habár a 'The Tour Majestic'-nek még messze a vége, mi mégis összeállítottunk egy speciális albumot számotokra. A 'Death Resonance' 15 ritkaságszámba menő, mindeddig kiadatlan nótát foglal magában, kezdve a 'Stabbing The Drama'-érától, egészen napjainkig. A legtöbb dal a lemezen eddig csak Ázsiában volt elérhető hivatalos formában, de két vadonatúj számot, és öt remixet is feltettünk az anyagra" - közölte nemrég a banda.

A 'Death Resonance' album borítója (amit Mircea Eftemie, a Mnemic frontembere készített) és részletes tracklistája így néz ki:

01. Helsinki (új dal)
02. Death Resonance (új dal)
03. The End Begins Below The Surface ("The Ride Majestic" japán bónusz track)
04. My Nerves, Your Everyday Tool ("Beyond The Infinite" japán EP)
05. These Absent Eyes ("Beyond The Infinite" japán EP)
06. Resisting The Current ("Beyond The Infinite" japán EP)
07. When Sound Collides ("Beyond The Infinite" japán EP)
08. Forever Lost In Vain ("Beyond The Infinite" japán EP)
09. Sweet Demise ("The Panic Broadcast" japán bónusz track)
10. Sadistic Lullabye (újrarögzítve, "The Panic Broadcast" japán bónusz track)
11. Overclocked (2016 mix, "Sworn A Great Divide" japán bónusz track)
12. Martyr (2016 mix, "Sworn A Great Divide" japán bónusz track)
13. Sovereign (2016 mix, "Sworn A Great Divide" japán bónusz track)
14. Wherever Thorns May Grow (2016 mix, "Stabbing The Drama" japán bónusz track)
15. Killed By Ignition (2016 mix, "Stabbing The Drama" japán bónusz track)

Június 24-én megjelent a vadonatúj, 'Helsinki' című szám premierje. A dalszöveges videót a neves videográfus, Tommy Antonini állította össze. Később napvilágot látott a 'These Absent Eyes' című dal "vizualizációs klipje" is (a dal eredeti változatát a banda eredetileg kizárólag Japánban megjelent, 2014-es 'Beyond The Infinite' EP-jén szerepel).

David Andersson gitáros elmondta: "'Death' - lehet, hogy ezt a szót túl gyakran használjuk, de ugyanakkor az is tény, hogy tízezer különbözőféleképpen lehet értelmezni: nem csak az életerő elmúlását, hanem a feltételezett örökkévalóság véget, új lehetőségek születését, és az elkerülhetetlen változás elfogadását is jelenti. Ezt a dalt Finnországban rögzítettük, legutóbbi koncertlemezünk felvételei közepette. Ezalatt új barátokat szereztünk, és megbizonyosodtunk arról is, hogy a régiek örökre velünk maradnak - annak ellenére, hogy olyan mint végtelen, nem létezik...".

Íme a lemez első négy hivatalos trailere, amiben az énekes nyilatkozik a munkálatokról:

A banda honlapján lehet böngészni a 'Tour Majestic' soron következő dátumait és állomásait.

Friss hír, hogy miután a Soilwork eredeti dobosa, Dirk Verbeuren hivatalosan is a Megadeth tagjává vált, a csapat a The Arcane Order ütősével (Bastian Thusgaard) kiegészülve indul turnéra.

A Soilwork tavaly nyáron adta ki új, 'The Ride Majestic' című nagylemezét, ami az első 7 nap alatt az alábbi toplistás helyezéseket érte el:

Finnország: #12
Svédország: #22
Németország: #30
Ausztria: #37
Ausztrália: #45
Svájc: #49
Kanada: #55
Franciaország: #107

A Soilwork 2015. augusztus 28-án jelentette meg a lemezt, a Nuclear Blast jóvoltából. A 'The Ride Majestic' hangtechnikai munkáit David Castillo (Opeth, Katatonia) végezte, a Studio Gröndal falai között. A producelés és a keverés a neves Jens Bogren (Kreator, Amon Amarth) és a Fascination Street Stúdió nevéhez fűződik. A lentebb látható lemezborítót a Grinddesign munkatársa, Borbás Róbert tervezte. Az albumot (különféle formátumokban - CD, bakelit, deluxe) itt lehet megrendelni.

A 'The Ride Majestic' albumról bővebben itt írtunk.


Itt a negyedik hivatalos előzetes a SOILWORK ritkaságokkal teli 'Death Resonance' albumához!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás