Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta teljes 'Metachthonia' albumát a Woods Of Ypres ex-gitárosa, Joel Violette vezette THRAWSUNBLAT együttes


2016-06-17

A kanadai folk-black banda - melynek Violette mellett tagja az Immortal Bird dobos-énekesnője, Rae Amitay is - nemrég az alábbi hírekkel szolgált:

"Sziasztok! Régen találkoztunk már! Nemrég magunkra zártuk pincénk ajtaját, és non-stop munkába kezdtünk. Új albumot dolgoztunk ki! Emellett azt is örömmel jelenthetjük be, hogy Adam Gillis - aki a tavalyi évben tervezte meg az új Thrawsunblat-logót - ezúttal is közreműködött velünk: ő tervezte a soron következő 'Thrawsunblat III: Metachthonia' album borítóját. Alig várjuk már, hogy bemutathassuk nektek ezt a zseniális művet!".

Immáron nyilvános az új Thrawsunblat album borítója és tracklistája is:

01. Fires That Light the Earth
02. She Who Names The Stars
03. Dead Of Winter
04. Hypochthonic Remnants
05. Rivers Of Underthought
06. In Mist We Walk

Az első dal-premier, a 'She Who Names The Stars' immáron elérhető a Bandcamp-en; a SoundCloud-on pedig végighallgatható a teljes album:

A Thrawsunblat legutóbbi, második nagylemeze 'Wanderer On The Continent Of Saplings' címmel látott napvilágot 2013 márcisában. Erről az albumról érhető el lentebb a 'Once Foreveined' című dal.


Bemutatta teljes 'Metachthonia' albumát a Woods Of Ypres ex-gitárosa, Joel Violette vezette THRAWSUNBLAT együttes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás