Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

OMICIDA - március 15-én adják ki első albumukat a los angelesi thrasherek; itt az új klip, a 'Violent Resolution'!


2019-03-08

A White Wizzard és a Devil You Know egyes tagjai alkotta los angelesi thrash banda debütáló albuma 'Defrauded Reign' címmel jelenik meg március 15-én.

Az Omicida a Slayer, a Testament, a Kreator, az Overkill, a Coroner és az Exodus örökségét viszi tovább. Dalaik ennek megfelelően nincsenek híján gyorsaságnak és technikás témáknak, valamint durva ritmusoknak és dallamoknak sem.

Az első teljes Omicida albuma 2019. március 15-én jelenik meg, 'Defrauded Reign' címmel. A lemez hanganyagát Ralph Patlan (Megadeth, White Wizzard) keverte, a Phoenix-beli Stealth Sound Stúdióban. Íme a borító és a dallista:

01. Hostage In The Pit
02. Violent Resolution
02. Omicida
03. Protect And Serve
04. Divine Uncertainty
05. State Of Terror
06. Burn The Cross
07. Sentenced
08. The Supremacist
09. Unborn
10. Dead Eyes See No Evil

Íme a 'Dead Eyes See No Evil' című szám szöveges videója és a 'Violent Resolution' hivatalos klipje:

A csapat 2015-ben adta ki első EP-jét, 'Certain Death' címmel (ezen a lemezen az egykori White Wizzard frontember Joseph Michael énekel); majd megjelent két újabb single-daluk, a 'State Of Terror' és a 'Protect and Serve' (2016-ban és 2017-ben). A zenekarnak a 'State Of Terror' volt az első eredeti dala, amiben a kanadai Giovanni Barbieri vokálozik.

A 'State Of Terror' zenéjét és szövegét néhány héttel a 2015. novemberi párizs terrortámadások előtt írták. A banda ezzel a dallal "keményen odacsap a kegyetlenséghez és erőszakhoz vezető vallási fanatizmusnak".

A 'State Of Terror' megjelent digitálisan, az iTunes és egyéb online zeneszolgáltatók révén.

A Giovanni Durst dobos és Erik Kluiber szólógitáros (White Wizzard), valamint a Devil You Know ritmusgitárosa, Roy Lev-Ari által alapított Omicida 2016-ban egy 'Disobey' című videoklipben mutatta be új énekesét, a torontói származású Giovanni Barbieri-t.

Az énekes a következőket nyilatkozta: "Ez a fajta metalzene az, amit gyerekkorom óta istenítek! Amikor megjelentek az olyan bandák, mint a Slayer, az Anthrax, a Death Angel, a Testament, a Sacrifice, a Vio-Lence és az Exodus, rögtön tudtam, hogy ennek a színtérnek én is részese kell hogy legyek. Kaptam nemrég egy e-mailt az Omicidától, amiben közölték, hogy én nyertem a meghallgatásokat, és megkérdezték, valóban szeretnék-e a banda énekese lenni... Mondanom sem kell, hogy egy pillanatig sem tököltem! Egy álmom vált ezzel valóra!".

Giovanni Durst dobos 2018-ban Európába költözött, de ez sem akadályozta meg a bandát abban, hogy folytassa működését. Az Omicida székhelye jelenleg Londonban van. Giovanni Barbieri továbbra is a mikrofon mögött áll, de így két új gitárosra és egy új basszerre is szükség volt. Őket Will Wallner (ex-White Wizzard), Dan Baune (Monument) és Dan Bate (ex-Monument) személyében találták meg.


OMICIDA - március 15-én adják ki első albumukat a los angelesi thrasherek; itt az új klip, a 'Violent Resolution'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás