Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

GATECREEPER - hallgasd végig az arizonai death metal banda legújabb albumát!


2016-10-05

A 2013-ban alakult Gatecreeper zenekar "az új generáció old-school death metalját játssza", a Dismember, az Entombed, a Bolt Thrower és az Obituary öröksége nyomán.

A banda néhány napja végezte el debütáló nagylemeze, a 'Sonoran Depravation' munkálatait. Az album október 7-én jelenik meg (CD-n, LP-n és digitálisan), a csapat új partnere, a Relapse kiadó gondozásában. A lemez dalait a Tucson-beli Homewrecker Stúdióban vették fel, Ryan Bram producelésében, és a neves Kurt Ballou (Converge / Godcity Stúdió) keverésében.

A Gatecreeper az alábbiképpen kommentálta új lemezszerződését: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Relapse szárnyai alatt dolgozhatunk. Ezt a kiadót már évek óta követjük - leborulunk munkásságuk előtt. Részünkről egy álom vált valóra azzal, hogy egy ilyen legendás és megbízható vállalat gondozásában adhatjuk ki első albumunkat".

A Gatecreeper 2014-ben adta ki debütáló EP-jét; egy évvel később pedig egy 'Take Over And Destroy'  című split-lemezen tűntek fel, a Young And In The Way együttes közreműködésében. Ezév elején egy másik split-albumon is szerephez jutottak (ezen a Homewrecker, az Outer Heaven és a Scorched zenekarokkal működtek közre). A Gatecreeper összes eddig megjelent dalát meg lehet hallgatni a Bandcamp-en.

A 'Sonoran Depravation' album az alábbi borítóval és tracklistával jelenik meg:

01. Craving Flesh
02. Sterilized
03. Desperation
04. Rotting As One
05. Stronghold
06. Patriarchal Grip
07. Lost Forever
08. Flamethrower
09. Grotesque Operations

A 'Desperation' című szám hivatalos videója lentebb elérhető. Szintén lentebb hallgatható meg a teljes album.

A Gatecreeper az itt található dátumokon és állomásokon lép fel az idei évben, az Iron Reagan, az Oathbreaker és a Gatekeeper.

A zenekar felállása így néz ki:

Sean Mears - basszusgitár
Metal Matt - dobok
Eric Wagner - gitár
Chase H. Mason - ének


GATECREEPER - hallgasd végig az arizonai death metal banda legújabb albumát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás