Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hallgasd végig a DEAD EARTH POLITICS új EP-jét!


2016-07-31

A texasi Austin-ból származó metalbanda (amit az elmúlt négyben sorozatban megválaszottak az Austin Music Awards győztesének) 2016-ban sem áll le.

A Dead Earth Politics néhány hete bejelentett egy vadonatúj EP-t, valamint egy nyári USA-turnét, ezzel bizonyítván, hogy munkájuk és kitartásuk nem ismer határokat. Persze az egyik dologból következik a másik: a nyári koncert-sorozatot az új mini-album, a 'The Mobius Hammersmith' megjelenése apropójából rendezik meg. A körút július 29-én indult, a los angelesi Lake Charles-ban, és egészen augusztus 13.-ig tart (ekkor szülővárosában lép fel a banda, a Dirty Dog Bárban).

"Nagyon izgatottak vagyunk, mivel a 2015-ös GWAR B-Q óta most először sikerült összehoznunk egy teljes értékű turnét. Idén nyáron tehát újra meglátogatjuk barátainkat, és remélhetőleg újakat is szerzünk" - mondta korábban Ven Scott frontember.

A Dead Earth Politics utolsó előtti EP-je, a 'The Queen Of Steel' 2014 elején jelent meg digitális formában. A zenekar egy évvel később folytatta EP-sorozatát: a 'The Queen Of Steel' folytatása 2015 tavaszán jelent meg, 'Men Become Gods' címen. Az Austin-i metal-színtér egyik legkedveltebb bandája idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját; így a soron következő mini-lemez formájában "egy újabb nagy dobásra" számíthatnak a rajongók.

Az új lemez tehát 'The Mobius Hammersmith' címmel jelent meg, július 29-én (rendelés itt). Lentebb elérhető az új, 'Runescarred' című dal hivatalos videoklipje, de végighallgatható a teljes lemez is. Íme a borító és a tracklista:

01. Runescarred
02. The Mobius Hammersmith
03. Balancing Broken Scales
04. Wretched Things
05. Broad Wings & Distant Shores

A frontember, Ven így nyilatkozott: "Nem tudom, hogy csináltuk, de érzésem szerint egy olyan albumot hoztunk össze, ami egyszerre az eddigi legprogresszívabb legkeményebb anyagunk. Alig várom már, hogy élőben is bemutathassuk az új nótákat!".


Hallgasd végig a DEAD EARTH POLITICS új EP-jét!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás