Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

A Century Media Records igazolta le a BLOOD INCANTATION zenekart - novemberben jön az új album!


2019-10-12

A Colorado-i death metal banda bejelentette második teljes értékű nagylemezét, amit a Century Media Records és a Dark Descent Records ad ki november 22-én.

A banda - miután 2015 augusztusában leigazolt a Dark Descent kiadónál - megjelentette legelső hivatalos kiadványát, az 'Interdimensional Extinction' című EP-t. Egy évvel később a Blood Incantation egy újabb 30 perces, erőteljes és durva, atmoszférikus death metal albummal állt elő: ez volt a 2016-os 'Starspawn'.

Most friss örömhírek érkeztek: a Blood Incantation zenekart a legendás Century Media Records igazolta le a második teljes értékű stúdióalbum, a 'Hidden History of the Human Race' 2019. november 22.-i kiadása végett (Észak-Amerikán, Mexikón és Kanadán kívül a Century Media, Amerika-szerte pedig továbbra is a Dark Descent Records kiadó gondozza a banda lemezeit).

A Dark Descent Records az alábbiképpen jellemezte a banda új munkáját: "A lemezt teljes egészében analóg módon, a Blood Incantation élő energiájának leképezésével rögzítették. Az új dalok szó szerint szétszaggatják majd a hangfalakat! A túlvilágian technikás / ambient / funeral death metal, amit a 'Hidden History of the Human Race' takar, emellett egy felfedezetlen dimenzióba jutattja a hallgatókat, könyörtelen módon elpusztítván minden idegszálat".

Az új albumot analóg formában rögzítette, a denveri World Famous Stúdióban. A borító és a dallista így néz ki:

01. Slave Species Of The Gods
02. The Giza Power Plant
03. Inner Paths (To Outer Space)
04. Awakening From The Dream Of Existence To The Multidimensional Nature Of Our Reality (Mirror Of The Soul)

Íme az 'Inner Paths (To Outer Space)' című tétel Miles Skarin által rendezett videoklipje:

A Blood Incantation a 2011-es megalakulás óta olyan fesztiválokon állt színpadra, mint a California Death Fest, vagy a kanadai Covenant Festival. Idén szeptemberre és októberre egy teljes értékű USA-turné van beütemezve (az Immolation társaságában), de a jövőbeni tervek közt szerepel egy szélesebb körű európai körút is.

Bővebb infók és hangklipek a bandától, a Bandcamp-en találhatók.


A Century Media Records igazolta le a BLOOD INCANTATION zenekart - novemberben jön az új album!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás