Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a friss klip az AIRBOURNE 'Breakin' Outta Hell' albumáról: 'Rivalry'!


2016-09-17

Az ausztrál hard rock csapat negyedik stúdióalbuma néhány napja jelent meg, a Spinefarm jóvoltából, 'Breakin' Outta Hell' címmel.

Az Airbourne a tavalyi évben kötött lemezszerződést a Spinefarm-mal: "Örömmel jelentjük, hogy aláírtuk a pontozott vonalat a világ legkeményebb és legigazságosabb hard rock-kiadója, a Spinefarm szerződésén. Néhány sráccal már dolgoztunk korábban is, de most még büszkébbek lehetünk, mivel egy egész rocker stáb fedezi a hátunkat".

Jonas Nachsin, a Spinefarm menedzsere - aki korábban a Roadrunner elnökeként is dolgozott az Airbourne-nal az alábbiakat közölte: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy mi szolgálhatunk az Airbourne új globális otthonának alapjaival. Itt egy olyan csodálatos bandáról van szó, akik az egész világot felforgatták őrületes himnuszaikkal és energetikus élő bulijaikkal".

Az új Airbourne album 2016. szeptember 16-án jelent meg, 'Breakin' Outta Hell' címmel. Az első friss single-dal a címadó nóta: ez már július 8-án napvilágot látott digitális kislemez formájában. A dalt a lenti lejátszón lehet elérni, hivatalos szöveges videó formájában. A klipet Richard Oakes (Dark Fable Media) készítette. Az újabb ízelítő a 'Rivalry' című szám kisfilmje - a lentebb megtekinthető produkciót szintén a Dark Fable Media stábja rendezte.

Az Airbourne előző lemezét, azaz a 2010-es 'No Guts. No Glory.' folytatását Brian Howes producer segítségével vették fel a tagok Kanadában (Howes korábban olyan együttesekkel dolgozott együtt, mint a Puddle Of Mudd, a Hinder és a Daughtry). A banda ezúttal azonban a híres Bob Marlette-et alkalmazta producerként (vele készült a banda debütáló, 2007-es 'Runnin' Wild' albuma is). A 'Breakin' Outta Hell' lemez keverését emellett egy másik neves hangmérnök, Mike Fraser (Aerosmith, Van Halen, Metallica) látta el.

A banda a lemez megjelenését követően útnak indul Észak-Amerikában. Íme a körút hátralevő dátumai és állomásai:

Szep. 20 - Victoria, BC - Sugar
Szep. 22 - Kamloops, BC - Cactus Jacks
Szep. 23 - Calgary, AB - Gateway
Szep. 24 - Edmonton, AB - Union Hall
Szep. 25 - Saskatoon, SK - Saskatoon Events Center
Szep. 28 - Winnipeg, MB - Pyramid
Szep. 29 - Minneapolis, MN - Triple Rock
Szep. 30 - Chicago, IL - Bottom Lounge
Okt. 01 - Detroit, MI - Smalls
Okt. 04 - Waterloo, ON - Maxwell's
Okt. 05 - London, ON - London Music Hall
Okt. 07 - Toronto, ON - Opera House
Okt. 08 - Montreal, QC - Corona Theatre
Okt. 11 - Boston, MA - The Middle East
Okt. 12 - New York, NY - Gramercy
Okt. 14 - Baltimore, MD - Soundstage


Itt a friss klip az AIRBOURNE 'Breakin' Outta Hell' albumáról: 'Rivalry'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás