Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hamarosan megjelenik a VANHELGD negyedik nagylemeze


2016-06-26

Az "utálat és a megvetés svéd mesterei", azaz a death metalista Vanhelgd zenekar 'Temple Of Phobos' címmel jelenteti meg új albumát.

Annak ellenére, hogy a Vanhelgd védjegyének számító nyers hangzása ezúttal is kiérződik, a 'Temple Of Phobos' albumon nyilvánvalóvá válik, hogy a banda most újabb atmoszférákkal és zenei stílusokkal kísérlezett; lévén új dalaikat a '90-es évek eleji doom metal zene alapozza meg.

A 'Temple Of Phobos'-t a Studio Underjord-ban rögzítették és keverték, Joona Hassinen (Year Of The Goat, Saturnalia Temple, Ocean Chief) hangmérnök segítségével. A maszterizálást a híres Tore Stjerna végezte, a Necromorbus Stúdióban (Watain, Repugnant, Desultory). Az alább látható lemezborítót ezúttal is a frontember, Mattias "Flesh" Frisk készítette.

A Dark Descent Records Észak-Amerikában július 22-én, a Pulverised Records Európában pedig július 1-én adja ki az albumot, rajta az alábbi dalokkal:

01. Lamentation Of The Mortals
02. Rebellion Of The Iniquitous
03. Den Klentrogenes Klagan
04. Temple Of Phobos
05. Gravens Lovsång
06. Rejoice In Apathy
07. Allt hopp är förbi

A Vanhelgd előző lemeze, a 'Relics Of Sulphur Salvation' 2014 májusában jelent meg.


Hamarosan megjelenik a VANHELGD negyedik nagylemeze
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás