Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SKEWERED - itt a friss dal-premier az ír brutál-death banda 'Deathmethyltryptamine' című albumáról!


2016-10-19

A dublini Skewered a Gore House Productions egyik leányvállalatával, a Stillbirth Records-szal kötötte meg új lemezszerződését...
 

Az ír fővárosból származó Skewered 2006-ban alakult (eredetileg Necrosis néven). Eleinte két demó-felvételt adtak ki, melyek felkeltették az Inherit Suffering Records figyelmét. 2012-ben jelent meg első nagylemezük.

Nemrég az alábbi hírek érkeztek: “Örömmel jelenthetjük be, hogy második nagylemezünk még ebben az évben megjelenik. A Stillbirth Records - ami a Gore House Productions egyik ága - egy két lemezre szóló paktumot kötött velünk. Ennek a kiadónak már eleve nagy nevek a partnerei - ilyen például a Party Cannon, a Mortal Torment, a Stages Of Decomposition, és még sorolhatnánk...”.

A Skewered felállását Andy Sweeney (ex-Immersed In Dread) gitáros, Mark Dolan énekes, Jazzer Connolly (ex-Blood Soaked, ex-Pogrom) dobos, valamint egy új tag, Darragh O'Connor (Horrenda, Axial Symmetry) basszusgitáros alkotja.

A banda második nagylemeze, a 'Deathmethyltryptamine' 2016. október 21-én, pénteken jelenik meg. Az új albumot Jörg Uken producelte, keverte és maszterizálta, a németországi Soundlodge Stúdióban. Vendégként a Defeated Sanity énekese, Konni Gnirhul is szerephez jutott néhány új dalban.

"Négy éven belül ez az első új dal-kollekciónk" - nyilatkozta Sweeney. "Iszonyatosan kemény dalszerzést folytattunk; ennek pedig az albm változatosságában lett meg az eredménye. Emellett számos olyan technikát alkalmaztunk, amitől eredeti és egyedi hangzásúak lettek a dalok; különösképpen a riffek. Igazán szokatlan struktúrákkal találhatjátok szemben magatokat - egy agresszív, brutális, de mégis komplex és epikus utazásban lesz részetek!".

Íme a 'Deathmethyltryptamine' tracklistája és borítója:

01. Curbstomp Marathon
02. Nausea
03. Ground and Pound
04. Viscous Mucus
05. Organ Donor Kebab
06. Pawns of War
07. Animalism
08. Colombian Necktie
09. Red Knob Warts
10. The Lovesong
11. Trimethylaminuria
12. Fucked with A Stump

Az albumot itt lehet előrendelni - ehhez kedvcsinálóképpen alább meghallgatható a 'Curbstomp Marathon' és a 'Viscous Mucus' című szám:

 

SKEWERED - itt a friss dal-premier az ír brutál-death banda 'Deathmethyltryptamine' című albumáról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás