Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

HATRIOT - Steve "Zetro" Souza fia énekel a júliusban megjelenő 'From Days Unto Darkness' albumon; itt a friss dal-premier!


2019-07-17

Az egykori Exodus frontember Steve "Zetro" Souza által alapított Hatriot zenekar öt év után tér vissza új nagylemezzel.

A Hatriot frontemberi posztját 2015-ben vette át Zetro fia, Cody Souza. Dobokon továbbra is Zetro másik fia, Nick Souza játszik (a két testvér írja a dalszövegeket); gitáron pedig Justin Sakogawa és Kosta Varvatakis játéka hallható (ez utóbbi írja a zenét).

A Hatriot 2019. július 26-án adja ki új, 'From Days Unto Darkness' című albumát, a Massacre Records jóvoltából. A zenészek a Trident Stúdióba vonultak be, hogy a híres Juan Urteaga producerrel felvegyék a harmadik nagylemezt. A munkálatok során természetesen besegített maga Zetro is.

Az új album alább látható borítóját a híres Paolo Girard tervezte. A szimbolikus illusztráció "a világ borzalmait, és a vallást / korrupt vezetőket jellemző képmutatást; azaz az emberiség utolsó óriáinak kezdetét" ábrázolja.

A lemez megjelenik digipak CD-n, limitált LP-n és digitálisan.

A tracklista:
01.
One Less Hell
02. Daze Into Darkness
03. Carnival Of Execution
04. Organic Remains
05. World, Flesh & Devil
06. Frankenstein Must Be Destroyed
07. In The Mind Of The Mad
08. Delete
09. Ethereal Nightmare

Az első két hivatalos ízelítő, az 'Organic Remains' és az 'Ethereal Nightmare' című szám szöveges videója itt érhető el:

Lentebb meghallgatható a 'Frankenstein Must Be Destroyed' dal demó-változata:

A Steve "Zetro" Souza által alapított Hatriot legutóbbi, második nagylemeze, a 'Dawn Of The New Centurion' 2014. február 21-én jelent meg, a Massacre Records jóvoltából. A 2013-as 'Heroes Of Origin' folytatását szintén a korábban a Machine Head-del, a Testament-tel és az Exodus-szal dolgozó Juan Urteaga producelte. A lemezről bővebben itt írtunk.


HATRIOT - Steve
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás