Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

HATRIOT - Steve "Zetro" Souza fia énekel a júliusban megjelenő 'From Days Unto Darkness' albumon


2019-06-11

Az egykori Exodus frontember Steve "Zetro" Souza által alapított Hatriot zenekar öt év után tér vissza új nagylemezzel.

A Hatriot frontemberi posztját 2015-ben vette át Zetro fia, Cody Souza. Dobokon továbbra is Zetro másik fia, Nick Souza játszik (a két testvér írja a dalszövegeket); gitáron pedig Justin Sakogawa és Kosta Varvatakis játéka hallható (ez utóbbi írja a zenét).

A Hatriot 2019. július 26-án adja ki új, 'From Days Unto Darkness' című albumát, a Massacre Records jóvoltából. A zenészek a Trident Stúdióba vonultak be, hogy a híres Juan Urteaga producerrel felvegyék a harmadik nagylemezt. A munkálatok során természetesen besegített maga Zetro is.

Az új album alább látható borítóját a híres Paolo Girard tervezte. A szimbolikus illusztráció "a világ borzalmait, és a vallást / korrupt vezetőket jellemző képmutatást; azaz az emberiség utolsó óriáinak kezdetét" ábrázolja.

A lemez megjelenik digipak CD-n, limitált LP-n és digitálisan.

A tracklista:
01.
One Less Hell
02. Daze Into Darkness
03. Carnival Of Execution
04. Organic Remains
05. World, Flesh & Devil
06. Frankenstein Must Be Destroyed
07. In The Mind Of The Mad
08. Delete
09. Ethereal Nightmare

Hamarosan jönnek a friss hírek, hivatalos ízelítők... de addig is lentebb meghallgatható a 'Frankenstein Must Be Destroyed' dal demó-változata:

A Steve "Zetro" Souza által alapított Hatriot legutóbbi, második nagylemeze, a 'Dawn Of The New Centurion' 2014. február 21-én jelent meg, a Massacre Records jóvoltából. A 2013-as 'Heroes Of Origin' folytatását szintén a korábban a Machine Head-del, a Testament-tel és az Exodus-szal dolgozó Juan Urteaga producelte. A lemezről bővebben itt írtunk.


HATRIOT - Steve
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás