Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE WATCHERS - 'Just A Needle' című klipet mutatott be a "nehézsúlyú" stoner-doom banda


2017-04-12

A Ripple Music nemrég leigazolta a Bay Area területéről származó The Watchers zenekart, aminek új albuma tavaly novemberben jelent meg.

A The Watchers felállását nemzetközi szinten is ismert és elismert veterán zenészek alkotják: Tim Narducci énekes (SpiralArms, White Witch Canyon), Carter Kennedy dobos (Orchid), Jeremy Epp gitáros (Black Gates, Venting Machine) és Cornbread basszer (SpiralArms, White Witch Canyon) azon célból álltak össze, hogy közösen prédikálják a súlyos riffekkel felvértezett rock 'n' roll zene mantráját.

A The Watchers a Ripple Music kiadóval kötötte meg első lemezszerződését. Bemutatkozó EP-jük, a 'Sabbath Highway' bakeliten, CD-n és digitálisan is megjelent 2016. november 4-én. Az 5-számos mini-albumra az alábbi dalok kerültek fel: 'Sabbath Highway', 'Requiem', 'Call The Priest', 'Just A Needle', 'Today' - ez utóbbihoz készült a banda első hivatalos videoklipje, melyben a legendás '70-es évekbeli fenegyerek, Evel Knievel előtt tisztelegnek. A klip lentebb elérhető, a 'Just A Needle' 2017 áprilisában megjelent, hivatalos kisfilmjével egyetemben.

"Szinte extázisban vagyunk, annyira örülünk, hogy a Ripple Music leigazolt minket!" - közölte korábban Tim Narducci. "Nagyon bejön nekünk  a srácok hozzáállása, és boldogít minket a tény, hogy a kiadó lábai mélyen az underground heavy-rock-, doom-, metal-színtéren gyökereznek. Todd és Pope zene és zenekarok iránti szenvedélye egyszerűen lenyűgöző. Úgy tűnik, egy rendkívül gyümölcsöző kapcsolat elébe nézünk!".

A The Watchers mottója: "Soha ne bánj meg semmit, ne nézz hátra, és élj a pillanatnak". "Azért vagyunk itt, hogy bebizonyítsuk, a rock 'n' roll örökké él!".

A The Watchers egy kisebb nyugati-parti turnét bonyolít le június folyamán. Íme a körút hivatalos plakátja:


THE WATCHERS - 'Just A Needle' című klipet mutatott be a
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás