Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'The Depression Sessions' - így készült a THY ART IS MURDER, a THE ACACIA STRAIN és a FIT FOR AN AUTOPSY közös split-lemeze (videó)


2016-08-16

A három különböző stílusú, de azonos víziókkal rendelkező metalbanda 2015 decemberében állt össze.

A három zenekar közös, hat-számos split-lemeze 'The Depression Sessions' címmel került forgalomba augusztus 12-én, pénteken, a Nuclear Blast gondozásában (digitálisan és limitált bakelitlemezen).

A kiadvány kapcsán a bandák az alábbi kollektív közleményt adták ki: "Több hónapnyi intenzív turné során a fagyos New Jersey-beli színtér megalapozta egy őszintén sötét hangulatú lemez összeállítását. Fejet hajtottunk azon bandák előtt, amiken felnőttünk, és egyben megkockáztattunk egy-egy saját nótát is. Ami a legfontosabb: ez a lemez egy közösségi állásfoglalás. Mivel egy meglehetősen verseny-központú, önző világban élünk, nekünk az volt a célunk, hogy bebizonyítsuk, ennek nem feltétlenül kell így lennie. Az út során számos barátság köttetik az együtt turnézó bandák közt - ezek a kapcsolatok pedig az egyes koncertek végeztével sem múlnak el; magunkkal visszük őket a jövőben is. Egy a lényeg: támogatni kell kor- és sorstársainkat; és a zenei színtér helyzete jóra fordul. Köszönjük a figyelmet".

A split-lemezről elsőként a Thy Art Is Murder új száma, a 'They Will Know Another' látott napvilágot (a dalszöveges videó-premier lentebb elérhető). Ez, valamint a Rammstein 'Du Hast' klasszikusának feldolgozása a banda utolsó két felvétele, amit a nemrégiben távozott énekes, CJ McMahon részvételével rögzített. A split-album digitális előrendelése esetén az előbbi dal ingyenesen letölthetővé válik.

A The Acacia Strain szintén egy saját számmal ('Sensory Deprivation') és egy feldolgozással (Soundgarden - 'Black Hole Sun') szerepel a lemezen; a Fit For An Autopsy úgyszintén ('Flatlining', Nine Inch Nails - 'The Perfect Drug') (az előbbi dal szöveges videója elérhető lentebb).

A 'The Depression Sessions' producelését és hangtechnikai munkáit Will Putney végezte. A felvételek a New Jersey-beli Graphic Nature Stúdióban zajlottak, 2015 decemberében. Az alább látható borító Dan Bradley műve.

Íme a kiadványhoz tartozó első két hivatalos stúdió-videó, valamint a hivatalos mini-dokumentumfilm, ami összefoglalja a munkkálatokat:


'The Depression Sessions' - így készült a THY ART IS MURDER, a THE ACACIA STRAIN és a FIT FOR AN AUTOPSY közös split-lemeze (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás