Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier a svájci XAON második albumáról: 'Solipsism'


2019-02-13

A svájci dallamos / szimfónikus death metal banda 'Solipsis' címmel adja ki második nagylemezét.

A 'Solipsis' című lemezt "briliáns dallamok és death metalos agresszió" jellemzi, de a Xaon stílus-kavalkádja még ennél is széleskörűbb. A svájci banda olyan legendás előadók hatása nyomán írja dalait, mint az Anathema, a Type O Negative, a My Dying Bride, a Soilwork, a Demonical, az Ulver, valamint a veterán finn Disgrace zenekar ‘90-es évekbeli munkái.

A Vincent Zermatten gitáros és Rob Carson énekes / nagyzenekari komponista által vezetett Xaon néhány év alatt körbeturnézta a világot, köszönhetően nagysikerű, 'The Drift' című debüt-albumánka. Európában a Sirenia és a Tyr társaságában, Japánban az Obscura és az Archspire előzenekaraként, az USA-ban pedig a The Veer Union oldalán léptek színpadra. Mindemellett Európa legnevesebb metal-fesztiváljain is felléptek (azokon a színpadokon, ahol később a Megadeth, a Testament, az Exodus, a Gojira, a Paradise Lost és az Eluveitie is játszott).

2019-ben a Xaon tehát visszatér második teljes értékű albumával. A 'Solipsis' lemezt a dán Mighty Music kiadó dobja piacra 2019. április 12-én (CD-n, limitált LP-n és digitális változatban). A Mighty Music közleménye szerint a banda "grandiózus agresszivitása" újabb szintre emelkedett a "kataklizmikus atmoszférákon" keresztül; ezáltal garantáltan "egy vérbeli epikus-szimfónikus death metal albumnak lehetünk szem- és fültanúi".

A Xaon bemutatta az első új single, a 'Solipsism' című dal videoklipjét, amit Brice Hincker (CHS Prod) rendezett, Mickael Dervey (Kha Designs) vendégszereplésével. Íme a premier:

A banda egy nagyszabású európai turnén mutatja be az új lemezt, a SepticFlesh és a Krisiun társaságában. A körútról bővebb infók a Xaon honlapján olvashatók.


Klip-premier a svájci XAON második albumáról: 'Solipsism'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás