Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BARISHI - hallgasd végig a 'Blood from the Lion's Mouth' albumot!


2016-09-07

A vermonti progresszív metal banda 'Blood from the Lion's Mouth' címmel adja ki második stúdióalbumát, szeptember 16-án.

A Barishi-nak ez lesz az első lemeze, amit a neves Season Of Mist kiadó gondoz. A 'Blood from the Lion's Mouth' előrendelhető itt.

A Dylan Blake dobos, Graham Brooks gitáros, Jonathan Kelley basszer és Sascha Simms énekes alkotta Barishi nemrég közzétette az album első single-dalát, magát a nyitó-dalt. Íme a banda kommentje: "A 'Grave of the Creator' nagyjából az album dalszerzési folyamatának közepett született. A szűm nagy részét egy régi akusztikus gitáron írtuk, egy többszáz éves faházban, Maine állam szívében. Egészen mókás hallani, mivé lett ez a szörnyeteg azóta, hogy beléptünk ebbe a kunyhóba...".

Később a zenekar bemutatta a teljes albumot - a lenti playlist-en ez is elérhető.

A Barishi soron következő, 'Blood from the Lion's Mouth' albumát Brian Westbrook producer társaságában vették fel, a Greenfield-beli PDP Recording Stúdióban, 2015-2016 telén.

A banda az alábbi közleményt adta ki az új lemez kapcsán: "Igazán büszkék vagyunk erre az albumra. Mind a dalszerzés, mind a stúdiózás hatalmas élmény volt. 2015 nyarát teljes egészében szülővárosunkban, a vermonti Jamaikában töltöttük - ekkor születtek meg ezek a nóták. Célunk az volt, hogy valami olyasmivel rukkoljunk elő, ami - mint album - egysége, de ugyanakkor minden dalnak megvan a saját egyénisége, individualitása. Producerünk, Brian Westbrook mindent túlteljesített, amit eddig hallottunk, hangmérnöki munka tekintetében. Barátunknak letisztult víziója van minden egyes dal struktúrájával és potenciális hangzásával kapcsolatban; így mondanunk sem kell, igazán nagyszerű érzés volt újra vele dolgozni".

A 'Blood from the Lion's Mouth' borítója és dallistája így néz ki:

01. Grave of the Creator
02. Blood From the Lion's Mouth
03. The Great Ennead
04. Death Moves in Silence
05. Master Crossroads, Baron Cemetery
06. Bonesetter
07. The Deep
08. The Spectral Order

A Barishi első nagylemeze 2013-ban jelent meg, független gondozásban. 2015-ben kiadott a banda egy digitális EP-t, 'Endless Howl' címen.


BARISHI - hallgasd végig a 'Blood from the Lion's Mouth' albumot!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás