Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SAILLE - gitáros-csere a belga epikus black metal zenekarban


2016-07-10

A belga szimfónikus black metal zenekar a következő hírekkel szolgált:

"Nagy bánatunkra gitárosunk, Jonathan kilépett a bandából. Ennek persze nem örülünk... de nincsenek különösebb gondok vagy viták a dolog mögött; csak arról van szó, hogy több Sailléhoz hűséges év után Jonathan úgy érezte, kibővíti zenei horizontját, és más műfajban is kipróbálja magát. Se több, se kevesebb. Természetesen izgatottan figyeljük, mit hoz számára a jövő".

"Fenti közleményünk logikus következményeképpen be kell mutatnunk egy új gitárost. Ő nem más, mint Collin Boone, egy fiatal katona, aki többek közt az Asatru és a Herfst zenekarokban is megfordult. Nagyon örülünk, hogy egy ilyen magasan képzett, tehetséges srác érkezett a bandába. Az első közös bulink meg is volt - kiderült, hogy Collin imád bulizni, jó a humora és a sört is szereti. Első koncertünk Collin-nal a német Summer Breeze fesztiválon lesz esedékes. Ott találkozunk!".

A Saille aktuális, 'Eldritch' című nagylemeze 2014. november 10-én jelent meg. Az epikus koncept-albumról - ami a "klasszikus és modern horror-irodalom mesterműveinek tematikáját atmoszféráját prezentálja" - bővebben itt írtunk.


SAILLE - gitáros-csere a belga epikus black metal zenekarban
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás