Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

2020-ra várható a new yorki TOWER zenekar második albuma


2019-10-30

A New York City-beli Tower együttest a Cruz Del Sur Music kiadó igazolta le.

A Sarabeth Linden énekesnő, James Danzo (Combat, Deceased) és Zak Penley gitárosok, valamint Jeff Saint Filmer (Shadowland) basszusgitáros és Claire Vastola dobos alkotta banda zenéje a klasszikus '70-es évekbeli Scorpions / Priest-érára hajaz - mindezt még különlegesebbé és egyedülállóbbá teszi Linden karcos és egyben angyali énekhangja, valamint a nyers, de ugyanakkor stílusosan előadott gitárriffek.

A Tower alapjait Linden és Danzo rakta le, még az előző bandájuk, a The Psycho Hippies színeiben. Ez a csapat elsősorban '50-es / '60-as és '70-es évekbeli pop-feldolgozásokat játszott, Linden sajátos, "soul-metal" stílusával megspékelve.

A Tower 2015-ben alapkult meg, és a The End Records jóvoltából adta ki bemutatkozó nagylemezét 2016-ban. Idén pedig megjelent ennek folytatása, a 'Tomorrow & Yesterday' című EP. A legnagyobb sikereket a 'Run For My Life' című szám videoklipjének megjelenése után aratták.

Az új lemezszerződés megkötése utáni első feladatuk egy turné lebonyolítása és a második nagylemez stúdiós munkálatai lesznek. Danzo elmondása alapján "a Tower sosincs új dalok híján". "Maradt három dalunk, ami nem került fel a 'Tomorrow & Yesterday' albumra, és olyan kiadatlan nótáink is vannak, melyek eddig csak élőben hangzottak el. Eltérően a korábbi gyakorlattól, ezúttal nem az történik, hogy hétvégenként nézünk csak le a stúdióba; hanem egyenesen 7-10 napot töltünk ott egyhuzamban. Ezáltal az egész projekt gördülékenyen és precízebben halad. Nagyon boldogok vagyunk; hamarosan újra jelentkezünk!".


2020-ra várható a new yorki TOWER zenekar második albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás