Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Klip-premier: THE 69 EYES - 'Miss Pastis'


2016-07-15

A finn gótikus glam-rockerek áprilisban jelentették meg 12. stúdióalbumukat, a 'Universal Monsters'-t. Erről mutatták most be a 'Miss Pastis' dal videoklipjét:

A 'Universal Monsters' című albumot a Helsinki-beli Bat Cave Stúdióban rögzítették. A lemez április 22-én jelent meg, a Nuclear Blast jóvoltából.

Január 15-én napvilágot látott az album első single-dala és videoklipje, a 'Jet Fighter Plane'. A kisfilmet - hasonlóan a lemezborító terveihez - Ville Juurikkala (Nightwish, Amorphis, HIM, Apocalyptica, stb.) rendezte. Az album második klipje, a 'Dolce Vita' április 7-én jelent meg; májusban pedig nyilvánossá vált a 'Jerusalem' című kisfilm is. Lentebb mindhárom premier elérhető.

"Ezt a dizájnt a régi, old-school CD-borítók ihlették. Emlékeztek még azokra az időkre, amikor a szövegkönyvek épp olyan izgalmasak voltak, mint maguk a borítók? Új lemezünk konkrétan öt különböző fedéllel jelenik meg; mindegyiken bandánk egy-egy tagja lesz látható, szörnynek maszkírozva. Ville tökéletesen megvalósította a klasszikus film-hatást, anélkül, hogy különösebb photoshop-munkát végzet volna a képeken. A 69 Eyes tagjai innentől kezdve hivatalosan is univerzális rock 'n' roll-szörnyek!" - mondta az énekes, Jyrki.

Nemrég tehát debütált a 'Jet Fighter Plane' dal, ami külön single formájában is megvásárolható.
"A 'Jet Fighter Plane' a '80-as évek korai dark-os beütésével rendelkezik" - közölte Jyrki. "A dalszöveget a Hidegháború ihlette. Fura, hogy miután felvettük ezt a számot, a világ ismét totális sötétségbe borult".

A Nuclear Blast jóvoltából megjelent 'Universal Monsters' kapcsán a frontember a következőket nyilatkozta: "Nagyjából 15 év telt el azóta, hogy felvettük a 'Blessed Be' és a 'Paris Kills' lemezeket. Ezek voltak az utolsó albumaink, amit Johnny Lee Michaels producerrel rögzítettünk Helsinki-ben. A 'Universal Monsters'-re tehát úgy lehet tekinteni, mintha ezek folytatása lenne. Manapság már senki nem csinál ilyen zenét".

A 'Universal Monsters' borítója és dallistája így néz ki:

01. Dolce Vita
02. Jet Fighter Plane
03. Blackbird Pie
04. Lady Darkness
05. Stiv & Johnny
06. Never
07. Miss Pastis
08. Jerusalem
09. Shallow Graves
10. Rock ‘N’ Roll Junkie
11. Blue

A banda korábban bemutatta az album első hat stúdiós trailerét, amiben a "sörrel átitatott" munkálatokba is betekintést nyerhetünk:

A The 69 Eyes - 25. évfordulója ünnepének keretében - 2013 novemberében új válogatás-albummal jelentkezett. A 'The Best Of Helsinki Vampires' lemezen egy vadonatúj dal is helyet kapott - erről bővebben itt írtunk.

A banda legutóbbi hivatalos stúdiólemeze, a 'Love Runs Away' című EP 2013 februárjában jelent meg; ezt előzte meg a 2012-es 'X' album.


Klip-premier: THE 69 EYES - 'Miss Pastis'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás