Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Dynamo Metalfest-en lépett fel a SACRED REICH (videó)


2016-07-18

A veterán Arizona-i thrasherek 2016. július 16-án az eindhoveni Dynamo Metalfest-en adtak reunion-koncertet. Íme egy felvétel a buliról:

Phil Rind, a Sacred Reich frontembere nemrég az alábbi nyilatkozatot tette bandája jövőjét illetően: "Manapság számos olyan kérdést kapunk: 'Mikor csináltok már új lemezt?' (A második leggyakoribb kérdés az, hogy 'Mikor játszotok '...'-ben? - ide pedig beírjátok a városotok nevét).
A válaszunk az, hogy nem fogunk új lemezt készíteni. A következő kérdés az lenne, hogy 'Soha?'. Erre a válasz pedig az, hogy jobb később mint soha. Igazából azt sem gondoltam volna, hogy fogunk még valaha is koncertezni. Nem tudhatjuk tehát, mit tartogat a jövő.
Azt azonban magabiztosan jelenthetem ki, hogy nincs tervben új album, és arra sincs semmi ötlet, milyen lehet a Sacred Reich hangzása napjainkban. Azért örülünk már annak is, hogy ennyien szeretnétek új anyagot hallani tőlünk.
Köszönet tehát mindannyiótoknak, hogy még mindig támogattok minket. Szerintünk már az is nagyszerű, hogy 25 év után, és 16 évvel legutóbbi lemezünk megjelenése után, még van, aki emlékszik ránk. Tehát még egyszer köszönjük!
Élvezzétek a rég lemezeinket. Ezt tudjuk most hirtelenjében felajánlani. Ha valaha is máshogy döntünk, ti lesztek az elsők, akiket erről értesítünk
".

A Sacred Reich legutóbbi kiadványa a 2012 novemberében megjelent 'Live At Wacken' DVD volt, ami professzionális felvétele a banda 2007. augusztus 4-i Wacken Open Air fesztiválos fellépésének (60,000 rajongó színe előtt). Ezt előzte meg - 2010 márciusi megjelenéssel - a klasszikus 1992-es 'Independent' album limitált, digipakos újra-kiadása. Ezen kiadványokat leszámítva az 1996-os 'Heal' album óta nem volt stúdióban a banda.

A Sacred Reich jövőjét illetően továbbra sincs tehát tervben új lemez, de idén nyáron - néhány fesztivál-fellépés erejéig - elcsíphetik a bandát a rajongók.


A Dynamo Metalfest-en lépett fel a SACRED REICH (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás