Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Only The Brave' című videoklippel jelentkezett a TYGERS OF PAN TANG


2016-09-09

Az NWOBHM műfaj egyik 21. századi képviselője, a Tygers Of Pan Tang zenekar nemrég aláírta a Mighty Music & Target Group kiadó szerződését.

A Tygers Of Pan Tang 2016 első felét stúdiózással töltötte (a Newcastle-beli Blast Studio falai között): új lemezük - ami a banda nevét viseli - október 21-én jelenhet meg, CD-n, LP-n és digitális formában. Az első single-dal, az 'Only The Brave' szeptember 9-én jelenik meg (7-hüvelykes, 500 példányszámra limitált bakelit-EP, valamint hivatalos videoklip formájában).

Robb Weir frontember: "Ez a lemez egy mérföldkő lesz a Tygers történetében. Saját magunkról nevezzük el, és saját magunk produceltük, mivel úgy érezzük, hogy most megírtunk néhány igazán különleges hard rock-nótát. A hangzás persze természetesen klasszikus Tygers-feelinget sugároz. Az idei egy igazán remek év lesz a banda számára: márciusban 10 koncertet adtunk Dél-Amerikában; nyáron pedig Chicago-ban, Ibizán, Gent-ben és Alicantéban turnéztunk. A lemezbemutató európai turné októberben indul, Nagy-Britanniában, és folytatódik egészen a jövő év elejéig".

A T.O.P.T. néhány hete kötötte meg szerződését Skandinávia premier rock-vállalatával, a Mighty Music & Target Group kiadóval. A cég elnöke, Michael H. Andersen ajánlotta be a zenekarnak a Medley Studio munkatársát, Soren Andersen-t (Glenn Hughes, Mike Tramp), aki elvégezte az új dalok keverését. A maszterizálást szintén egy neves hangmérnök, a Harem Scarem frontembere, Harry Hess látta el.

Íme az új lemezre felkerült dalok listája:

01. Only The Brave
02. Dust
03. Glad Rags
04. The Reason Why
05. Never Give In
06. Do It Again
07. I Got The Music In Me
08. Praying For A Miracle
09. Blood Red Sky
10. Angel In Disguise
11. The Devil You Know

"Egyszer minden banda karrierjében eljön az idő, amikor úgy érzi minden résztvevő, hogy most végre minden összeállt, a helyén van. Büszkén jelenthetem, hogy a mi esetünkben ez az idő MOST van! Az új Tygers-album elkészült, és hamarosan rászabadul Tygertasztikus közönségünkre. Kétségkívül imádni fogjátok ezt a SZÖRNYETEGET......" - tette hozzá Weir.

Az új kiadványokat itt lehet előrendelni.

Alább megtekinthető az 'Only The Brave' hivatalos videoklipje:

Elsőként Hollandiában, Belgiumban és Nagy-Britanniában mutatják be az új számokat. Íme az október körút dátumai és állomásai:

Október
8 - Rotterdam, Hollandia - Rotterdam Rocks Festival
9 - Roeselare, Belgium - Verlichte Geest
21 - Newcastle, UK - The Cluny
22 - Wigan, UK - Old Courts
24 - London, UK The Black Heart
25 - Bilston, UK - Robin 2
26 - Hull, UK - Fruit
27 - Merthyr Tydfil, UK - The New Crown
28 - Barnsley, UK - Rock And Blues Venue
29 - Edinburgh, UK - Bannerman’s

Hamarosan jönnek az új album részletei, és a további turné-dátumok...

Az 1978-ban alakult Tygers Of Pan Tang mindeddig 11 nagy- és számos kislemezt adott ki. Legutóbbi stúdióalbumuk, az 'Ambush' 2012-ben jelent meg, a Rocksector Records jóvoltából.


'Only The Brave' című videoklippel jelentkezett a TYGERS OF PAN TANG
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás