Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Dal-premier a harmadik LADY BEAST albumról


2016-09-04

A Pittsburgh városából származó heavy metal banda tehát még ebben az évben kiadja a 2015-ös 'Lady Beast II' folytatását.

A 7. éve fennálló Lady Beast az évek során többszáz koncertet bonyolított le, számos fesztiválon fellépett és többezer albumot eladott. Zenéjüket meghallgatva, műfajilag könnyen be lehet sorolni a bandát; lévén az elsősorban a Judas Priest- és Iron Maiden-féle NWOBHM muzsikát játszik; lendületüket tekintve azonban erős Motörhead-beütés és egyfajta punkos 'csináld-magad' attitűd is érezhető dalaikban.

A Lady Beast mindvégig kiadóktól, menedzserektől és producerektől független zenekar maradt: saját maguk írják a dalokat, adják ki lemezeiket (a basszusgitáros, Greg Colaizzi saját kiadója, a Cobra Cabana Records révén), szervezik a turnékat, vezetik a turnébuszt; sőt még a promóciós fotókat is barátaik készítik. Aki valaha is látta élőben a Lady Beast-et, az rögtön rabjává válik a kollektív energiának, ami Deborah Levine énekesnő karizmájának köszönhetően sosem múlik el.

A Lady Beast az idei évre egy EP kiadását ütemezte be. A 'Metal Immortal' címmel ellátott, négy új számot tartalmazó lemez megjelenik bakeliten és digitális formában, a lentebb látható borítóval. Ezen az albumon debütál a csapatban az új szólógitáros, Andy Ramage (aki történetesen a dobos Adam Ramage bátyja). Andy stílusa tökéletesen passzol a dalokhoz, melyek nagy részét ezúttal is Christopher "Twiz" Tritschler ritmusgitáros szerezte.

Másik hír, hogy Twiz és Andy nekiláttak egy teljes nagylemez megírásának is. Miután október 15-én megjelenik a 'Metal Immortal' EP, és lezajlik a lemezbemutató turné első köre, megkezdődnek a teljes értékű album stúdió-munkálatai.

Az új EP-t itt lehet előrendelni. Ízelítőjént alább meghallgatható a 'Devil's Due' című single:

Bővebb infók a Lady Beast zenekarról, a Facebook-on találhatók.


Dal-premier a harmadik LADY BEAST albumról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás