Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [119. rész]


2016-07-31

Nincs kegyelem!

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 119. rész

BROKEN TEETH - 'Show No Mercy'

Miután az elmúlt egy-két évben felforgatta az európai underground hardcore-színteret, a manchesteri Broken Teeth HC együttes idén márciusban megkötötte első, világraszóló lemezszerződését a Nuclear Blast kiadóval. A fiatal zenekar tulajdonképpen már 2007 óta létezik, de a felállásbeli stabilitást a 2015-ös esztendőre sikerült elérniük.

"Ez olyasvalami, amit sosem hittük volna, hogy valaha is meg fog történni; pláne nem amikor néhány évvel ezelőtt megírtuk első dalainkat" - közölte a zenekar első lemezszerződése kapcsán. "Hatalmas lépés ez bandánk, és mi magunk számára! Mondanunk sem kell, hogy totálisan izgatottak vagyunk amiatt, vajon mit hoz a jövő, és miként fogadjátok majd debütáló nagylemezünket, amit a legendás Nuclear Blast Records ad ki. Kissé szürreális érzés, hogy a Broken Teeth HC neve ott szerepelhet egyik mindenkori legnagyobb kedvencünk, a Hatebreed mellett!".

A Broken Teeth debütáló nagylemeze 2016. május 13-án jelent meg, 'At Peace Amongst Chaos' címmel. Két évvel ezelőtt két EP-t is felvettek - ezeket 'Ain't No Rest For The Wicked' és 'The Seeker' címmel adták ki, de tulajdonképpen első nagylemezükön ugyanezek a számok szerepelnek, újradolgozott változatban.

A banda - amit Dale Graham énekes, Adam Kelly dobos, Nial Moran basszer, valamint Dave Egan és Matt Weston gitárosok alkotnak - 2016. március 3-án indult lemezbemutató turnéra, a Sick Of It All és a Terror kíséretében. A körút március 10-én érkezett a budapesti Dürer Kertbe. Augusztusra egy újabb brit-német turné van beütemezve (továbbra is a Sick Of It All társaságában). A jövőbeni dátumok és állomások teljes listája itt érhető el.

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [119. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás