Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'You Are We' címmel adja ki új albumát a WHILE SHE SLEEPS


2017-01-21

A brit metal / hardcore banda nemrég a Facebook-on osztotta meg a híreket:

"Ha esetleg eltűnődtetek azon, miért voltuk olyan csendben az utóbbi időben; nos itt a válasz: az elmúlt egy év minden józan és éber pillanatát azzal töltöttünk, hogy felépítettük, beüzemeltük új stúdiónkat; közben pedig intenzíven írtuk az új albumot. Számunkra ez az egész nem csak a zenéről szó - ez szenvedély! Pontosan ezt érezhettétek előző lemezünkön is. Tuljdonképpen a While She Sleeps életünk munkája; így mondanunk sem kell, hogy az alkotás minden egyes percét végtelenül élvezzük. Komoly dolgokra számíthattok ezúttal is; úgyhogy ajánljuk, továbbra is kövessetek minket! Köszi a türelmet és a támogatást!".

A 2006-ban alakult While She Sleeps - aminek felállását Lawrence Taylor énekes, Sean Long és Mat Welsh gitárosok, Aaran McKenzie basszer és Adam Savage dobos alkotja - legutóbbi, második nagylemezük, a 'Brainwashed' 2015 márciusában jelent meg, a Search And Destroy Records jóvoltából. Az albumot több patinás szaklap (Kerrang!, Metal Hammer) is maximális pontszámmal illetett a havi és éves toplistákon.

Az új While She Sleeps album munkálatait a Facebook-on lehet figyelemmel követni.

Mint kiderült, az album 'You Are We' címmel jelenik meg, április 21-én. Hamarosan nyilvánossá válnak a részletek, de az első két single-dal már megjelent. Íme a 'Civil Isolation' hivatalos szöveges videója és a címadó dal premierje:


'You Are We' címmel adja ki új albumát a WHILE SHE SLEEPS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás