Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

IRON CURTAIN - új videoklip a spanyol speed metal bandától: 'Take It Back'


2017-08-23

A Pure Steel Records a tavalyi évben igazolta le a Murcia-beli heavy / speed / thrash metal zenekart, ami rögtön ezután ki is adta új, 'Guilty As Charged' című albumát.

A 'Guilty As Charged' album megjelenése 2016. október 14-én volt esedékes (CD-n és digitális formában). A lemezre nyolc vadonatúj dal, plusz egy exkluzív bónusz track kerül fel. a hivatalos közlemény szerint "semmi másra nem kell számítani, csakis a Tank-, Motörhead-, Thin Lizzy-, Tygers Of Pan Tang-, Venom- és korai Iron Maiden-féle klasszikus heavy metal zenére"!

"Az Iron Curtain és a Pure Steel Records egyesítette erejét, hogy közösen szórja a világra a heavy metal lángjait!!" - kommentálta új szerződését a banda.

A 'Guilty As Charged' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Into The Fire
02. Lion's Breath
03. Take It Back
04. Relentless
05. Iron Price
06. Outlaw
07. Wild & Rebel
08. Guilty As Charged
09. Turn The Hell On

Alább elérhető a 'Wild & Rebel' című dal hivatalos szöveges videója, valamint a címadó szám audiója; itt pedig megtekinthető a 2017 augusztusában megjelent 'Take It Back' videoklip:

A Miguel Angel Lopez (Panzer, Bella Bestia, Harakiri) gitáros és Mike Leprosy énekes vezette Iron Curtain legutóbbi nagylemeze 2013-ban jelent meg, 'Jaguar Spirit' címen, a Heavy Forces Records jóvoltából. Ezt követte a 2015-ös 'Outlaw' EP, ami 500 példányszámra limitált bakeliten került forgalomba.

Bővebb infók a zenekarról, a Facebook-on találhatók.


IRON CURTAIN - új videoklip a spanyol speed metal bandától: 'Take It Back'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás