Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NEKROKRAFT - hétfőn debütál a svéd extrém metal banda


2016-11-06

A linköpingi Nekrokraft zenekar a nyár folyamán megkötötte első lemezszerződését, a The Sign Records-szal.

A svéd black / thrash / death zenekar az elmúlt évek során nagy mértékben befolyásolta a helyi underground színteret: Linköping környékének egyik legfélelmetesebb extrém metal bandájává vált. Mostanra elkészült debütáló nagylemezük, a 'Will o' Wisp' is. Az album felvételei Joona Hassinen producelésében zajlottak, a Studio Underjord falai között. A keverést Tore Stjerna végezte, a Necromorbus Stúdióban. Az alább látható borítót Mattias Frisk készítette.

A Nekrokraft - stílusát tekintve - egy blackened thrash metal banda, tele brutalitással és gyors, tempós témákkal. A zenészek igyekeznek megtartani dalaik old-school beütését, de mellőzik mindazt, amit manapság "retro" jelzővel illetnek. A Nekrokraft tehát a sajátos módján ötvözi a klasszikus és extrém metal-hangzást. Új partnerük, a The Sign Records közleménye szerint a 'Will o' Wisp' album "felállítja a szőrt ember és szörny hátán egyaránt".

A 'Will o' Wisp' november 7-én, hétfőn kerül forgalomba a világ minden táján, rajta az alábbi dalokkal:

01. Ov Hell (02:26)
02. Will o' Wisp (02:55)
03. Worship (03:25)
04. Hellfire (03:22)
05. Forest Lurker (04:26)
06. Armageddon Unleashed (03:05)
07. Succubus (03:47)

Íme a címadó dal premiere:

Hamarosan jönnek a Nekrokraft debütálásának részletei... addig is a www.nekrokraft.com oldalon lehet bővebb infókat találni a bandáról.


NEKROKRAFT - hétfőn debütál a svéd extrém metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás