Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

EQUIPOISE - teljes egészében bemutatta első teljes albumát az all-star tech-death banda


2019-03-06

Egykori és jelenlegi Vale Of Pnath, First Fragment, Chthe'ilist, Serocs, Wormhole, Perihelion, Beyond Creation, Eternity's End, The Faceless és Hate Eternal tagok egyesültek a projektben.

Az Equipoise együttest 2015 nyarán alapította Nick Padovani ritmus- / szólógitáros / dalszerző, miután zenésztársával, Zach Hohn-nal közösen megírt néhány komplex death metal-riffet. Nick azév augusztusában - Guitar Pro szoftver segítségével - elkezdte megkomponálni a gitár-témákat kísérő basszus- és dob-témákat is; így végül, néhány hónap elteltével megszületettek a komplett dalok is, amiket bemutatott Stevie Boiser énekesnek (ex-Vale Of Pnath) és Hugo Karout basszusgitárosnak (Beyond Creation), aki ezután azonnal beléptek az alakuló, Equipoise nevezetű bandába.

A zenekar első single-dala 'Alchemic Web Of Deceit' címmel jelent meg, 2016 februárjában. Nyárra elkészsült az első, öt-számos lemez is, aminek felvételei végett két új tagot is bevettek a bandába - név szerint Guyot Benoit dobost (Brought by Pain, ex-Beyond Creation) és Jimmy Pitts (Pitts Minneman Project) billentyűst. A 'Birthing Homunculi' album 2016. augusztus 5-én jelent meg hivatalos, digitális formában.

Most jött el az idő, hogy bejelentsék: az Equipoise első teljes értékű nagylemeze 'Demiurgus' címmel jelenik meg március 8-án, a The Artisan Era kiadó jóvoltából. A 2016-os 'Birthing Homonculi' album megjelenése óta több változás is történt a banda felállásában: olyan neves zenekarokból érkeztek tagok a csapatba, mint a Chthe'ilist, a Serocs, a Zealotry és a First Fragment. Az új gitáros Phil Tougas, az új dobos pedig Chason Westmoreland (ex-The Faceless, ex-Hate Eternal) lett. Mellettük egy másod-gitáros is belépett a bandába, Sanjay Kumar (Wormhole) személyében.

A multi-nacionális death metal-kollektíva tehát megalkotta első nagylemezét, a 'Demiurgus'-t, ami egy "végtelen gitárszólókkal és komplex dalszerzői megoldásokkal tarkított, élvezetes és felejthetetlen metal-kaland" Az Equipoise a bandától megszokott technikás / progresszív és egyben dallamos death metal zenét játssza, nagyzenekari elemekkel és flamenco gitárokkal színesítve dalait. A Gorod, az Inferi, a Necrophagist, a Vale Of Pnath és a legendás Death zenekarok rajongói garantáltan élvezni fogják a 'Demiurgus' albumot!

A tracklista:
01. Illborn Augury
02. Sovereign Sacrifices
03. Alchemic Web Of Deceit
04. A Suit Of My Flesh
05. Shrouded
06. Sigil Insidious
07. Reincarnated
08. Dualis Flamel
09. Eve Of The Promised Day
10. Waking Divinity
11. Ecliptic
12. Squall Of Souls
13. Cast Into Exile
14. Ouroboric

Az album hivatalos előzetese lentebb érhető el, a 'Waking Divinity' és az 'Alchemic Web Of Deceit' dal szöveges videójával és a teljes album-streammel egyetemben.

A rendelésről és egyéb hírekről bővebb infók a banda Facebook-oldalán találhatók.


EQUIPOISE - teljes egészében bemutatta első teljes albumát az all-star tech-death banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás