Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [120. rész]


2016-08-03

Klasszikus amerikai és modernkori skandináv glam-rock zene, olasz módra!

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 120. rész

HELL IN THE CLUB - 'Devil On My Shoulder'

A Hell In The Club keretein belül a tagok teljesen mást művelnek, mint eredeti bandájukban. A javarészt az olasz power / speed metal színtér legnevesebb együtteseinek zenészeiből összeállt H.I.T.C. a klasszikus hard rockot vegyíti modern hangzással és "az '50 évek party rock 'n' roll-jával".

A Davide "Dave" Moras (Elvenking) énekes vezette, Andrea "Picco" Piccardi (ex-Wrathchild) gitárossal, Federico "Fede" Pennazzato (Death SS, Secret Sphere, Morgana, Odd Dimension) dobossal és Andrea "Andy" Buratto (Secret Sphere, Ace Of Hearts) basszusgitárossal kiegészülő Hell In The Club néhány napja lemezszerződést kötött a Frontiers-szel, miután a kiadó felfigyelt a banda eddig megjelent három, nagysikerű stúdiólemezére.

Legutóbbi, 'Shadow Of A Monster' című lemezük az elmúlt évek egyik legerősebb dél-európai glam-rock albuma. Ezen a lemezen a banda azt a lendületet és frissességet viszi tovább, amibe a 'Let The Games Begin'-nel belevágott, és azt a kiforrott hangzást emeli újabb szintre, ami a 'Devin On My Shoulder' lemezen hallható. 2017 elejére pedig egy mindezt túlszárnyaló sorlemez van kilátásban!

Izgatottan jelentjük be, hogy szerződést kötöttünk napjaink legnevesebb hard rock bandáinak elsőszámú otthonával, legnagyobb kedvenceink partnerével, a Frontiers Music Srl kiadóval. Hatalmas előrelépés ez számunkra; még olasz származású zenekarként is nagyon boldogok és büszkék vagyunk arra, hogy tagjai lehetünk ennek a családnak! Nem mellesleg keményen dolgozunk új dalainkon, szóval készüljetek fel, mert következő albumunk hamarabb megjelenik, mint gondolnátok!” - közölte 2016 júliusában a banda.

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el. 


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [120. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás