Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új szöveges videót mutatott be a legendás KANSAS együttes


2016-09-11

A világszerte több mint 30 millió eladott lemezzel büszkélkedő, legendás amerikai prog-rock banda új stúdiólemezét szeptember 23-án adja ki az InsideOut Music Records, 'The Prelude Implicit' címmel.

A 'The Prelude Implicit' - ami 16 éven belül a Kansas első stúdiólemeze - 10 vadonatúj dalt tartalmaz, melyek mindegyikét a zenekar tagjai írták; illetve Zak Rizvi és Richard Williams gitárosok producelték. A Kansas védjegyének számító hangzás természetesen jelen van az egész albumon; Ronnie Platt szárnyaló énekhangja, David Ragsdale lenyűgöző hegedű-játéka, Williams és Rizvi rockos gitár-témái, David Manion elhibázhatatlan orgona- és billentyű-szólói, Phil Ehart mennydörgő dob-témái és Billy Greer erőteljes basszus-munkája révén előadva.

A Kansas 2016 januárjában tért vissza a stúdióba, miután lemezszerződést kötött az InsideOut Music kiadóval. A cég alapítója / elnöke, Thomas Waber így nyilatkozott: "A Kansas kétségkívül a legnagyobb és legfontosabb prog-banda, amit valaha is kitermelt magából az Egyesült Államok. Jómagam is az ő zenéjükön nőttem fel - dalaik beleivódtak a DNS-embe. A 'The Prelude Implicit' tagadhatatlanul passzol a banda impresszív zenei örökségébe - mondanom sem kell, nem tudom abbahagyni a lemez hallgatását. Nagyon büszkék vagyunk, hogy mi gondozhatjuk ezt a mesterművet!".

A zenekar stúdió-munkájának végeredménye felülmúlta még a tagok elképzeléseit, előzetes számításait is. "Ez egyértelműen, minden tekintetben egy tökéletes Kansas-album" - örvendezik Richard Williams gitáros. "Legyen szó akár a 'The Voyage Of Eight Eighteen' című epikus prog-ópuszról, vagy épp az olyan tökös rock-himnuszokról, mint a 'Rhythm In The Spirit', illetve a 'The Unsung Heroes'-hoz hasonló érzelemdús balladákról, ezen a lemezen minden Kansas-rajongó megtalálja a magának valót. Több évnyi felgyülemlett kreativitás felszabadítása után, büszkén mutatjuk be a világnak a 'The Prelude Implicit' albumot!".

Ronnie Platt énekes hozzátette: "A 'The Prelude Implicit' felvételei elmondhatatlan fantasztikus élményt okoztak nekünk. Jómagam sem lehetnék elégedettebb a végeredménnyel! Tudván, milyen hűségesek a Kansas-rajongók, biztos vagyok benne, hogy ezen album folytonossága - és egyben változatossága - egytől egyig örömükre szolgál majd".

A 'The Prelude Implicit' kapcsán Ehart is megszólalt: "Kétség nem fér hozzá, zenei tekintetben ez egy új kezdet számunkra. A lemezborítón [ami egy, Denise de la Cerda tetoválóművész által készített olajfestmény] ehhez méltóan egy múltból a jövőbe szárnyaló főnixmadár látható".

A 'The Prelude Implicit' szeptember 23-án kerül forgalomba. Az album elérhető lesz CD-n, dupla (180 grammos) bakeliten, valamint digitális formában (az iTunes-on, az Amazon-on, a Spotify-on és a Google Play-en). A fizikai példányokat közvetlenül a KansasBand.com oldalról lehet megrendelni. Akik a megjelenésig leadják rendelésüket, azok ingyenesen letölthetik az album első single-dalát, ami 'With This Heart' címmel jelent meg augusztus 5-én (premier lentebb).

Íme az album borítója és dallistája:

01. With This Heart
02. Visibility Zero
03. The Unsung Heroes
04. Rhythm In The Spirit
05. Refugee
06. The Voyage Of Eight Eighteen
07. Camouflage
08. Summer
09. Crowded Isolation
10. Section 60

"Izgatottan mutatjuk be a 'With This Heart' című dalt, ami a Kansas első stúdió-felvétele 16 éven belül. Szerintünk ez a teljes mértékig méltó a banda tradícióihoz - szerintetek?".

A banda később közzétette a 'Visibility Zero' című dal hivatalos szöveges videóját is. Íme a premier:

A Kansas 2016 őszén egy nagyszabású amerikai turnéval ünnepli meg klasszikus 'Leftoverture' albumának 40. évfordulóját. A körúton természetesen elhangzanak az elmúlt négy évtized legnagyobb slágerei, és bemutatják az új lemez dalait is. A teljes idei koncert-beosztás itt érhető el.


Új szöveges videót mutatott be a legendás KANSAS együttes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás